Reacties voor: Nieuw Apple-patent maakt van Mac draadloos oplaadstation

Apple heeft een nieuw patent voor draadloos opladen, waarmee de Mac een oplaadstation voor je iPhone, iPad, toetsenbord en muis wordt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Kijk, dat lijkt er al meer op. Al die systemen die zogenaamd draadloos opladen terwijl je een case moet gebruiken en je device ook nog op de goede plek neerleggen om op te laden. Dat komt voor mij nog steeds overeen met draad-opladen.

  2. Dit zou erg handig zijn voor huizen met minder stopcontacten 🙂

  3. Ik vraag me af wat het verschil (behalve laadafstand) met inductieladen is, aangezien dat ook werkt met een wisselend magnetisch veld.

  4. Maar stel je zit van 8 tot 5 te werken, iPhone word al die tijd opgeladen ook al zit ie vol. Gaat dit dan niet ten kosten van de accu?

  5. Dit zou echt weer “amazing” zijn

  6. Origineel geplaatst door GijsParadijs
    Maar stel je zit van 8 tot 5 te werken, iPhone word al die tijd opgeladen ook al zit ie vol. Gaat dit dan niet ten kosten van de accu?

    In de instellingen kun je dat vast wel uitzetten.

  7. @GijsParadijs: Op een MacBook wel inderdaad, maar op een iMac is het een ander verhaal.

  8. misschien een domme vraag, en het gaat niet over dit artikel… maar die carbon look sticker op de magic mouse, waar kun je dat bestellen?

  9. Origineel geplaatst door coen
    misschien een domme vraag, en het gaat niet over dit artikel… maar die carbon look sticker op de magic mouse, waar kun je dat bestellen?

    iCarbons.com

  10. Ik probeer juist straling in huis te verminderen.

  11. @Dennis: Exact wat ik ook dacht.

  12. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik probeer juist straling in huis te verminderen.

    Waarom, het geeft je zo’n lekker warm huiselijk gevoel als je thuiskomt 😛 .

    Ik vind al dat straling en ongezond gedoe onzin, maar dat snapte jullie vast al. Alles wat dit soort dingen makkelijker maakt juich ik toe 🙂 .

  13. @Ram: Dan laat Apple beide apparaten toch even afstemmen of opladen wel nodig is. Lijkt me ook thuis niet goed voor je sluipverbruik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.