Reacties voor: Met dit patent kan Apple de iPhone-camera verkleinen en verbeteren

Apple heeft een nieuwe camerasensor gepatenteerd die kleiner is dan degene die nu in iPhones en iPads te vinden is. Door de nieuwe sensor is er ook een aangepast lenzensysteem bedacht.
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Ben zeer benieuwd naar de iphone 7. Juist nu bekend zijn dat de iphone verkopen toch wat tegen vallen.

  2. Ga er maar vanuit dat het de 7s of 8 zal zijn.

  3. Origineel geplaatst door Marc
    Ga er maar vanuit dat het de 7s of 8 zal zijn.

    ?

  4. @Cihan: Hij bedoelt vast dat het beschreven patent eerder in de iPhone 7s of 8 zal worden verwerkt.

  5. Ik hoop dat Apple eens een quad of Hexa core gebruikt in plaats van dual core.

  6. @Viseno: iOS heeft geen Hexacore nodig en zelfs geen quadcore, want iOS kan goed omgaan met de processor. Daarentegen heeft een telefoon met Android wel een quad of Hexacore nodig wil het soepel werken. Of zit ik nu mis?

  7. Origineel geplaatst door bsaa
    @Viseno:
    iOS heeft geen Hexacore nodig en zelfs geen quadcore, want iOS kan goed omgaan met de processor. Daarentegen heeft een telefoon met Android wel een quad of Hexacore nodig wil het soepel werken. Of zit ik nu mis?

    Dat klopt ja. Als je kijk naar een Lumia-telefoons, die hebben het beide. Een quadcore is standaard en laat alles soepel draaien, maar een hexacore of octacore maakt het gewoon sneller.

    Het zou trouwens fijn zijn als ze die kleinere camera zouden gebruiken om dat lelijke ding nu niet meer uit te laten steken. Zolang de iPhone een uitstekende camera heeft zou Steve het niet goedgekeurd hebben en hoef ik er ook geen. 🙂

  8. Maar wat kan er dan precies nog verbeterd worden aan de processor om hem sneller te maken?
    En wat kunnen ze eigenlijk nog verbeteren aan de iPhone 7?
    Er is nu al geen smartphone die tegen de iPhone kan tikken.

  9. @Viseno: Ze kunnen nog heel wat verbeteren aan de iPhone. Zoals al vele malen genoemd bijvoorbeeld die afzichtelijke, lelijke uitpuilende camera. Of het Samsung uiterlijk met zelfs voor
    Samsung nog te lelijke antennestrepen. Maar dat is slechts cosmetisch. Snelheid is niet echt een issue (ook niet meer voor smartphones van andere merken). Een open deur (maar je vroeg erom) is uiteraard de accuduur. Die mag flink omhoog. Beeldkwaliteit en energieverbruik kan ook wel wat beter met OLED bijvoorbeeld (zodat oa zwart ook echt zwart is). Kijk maar eens naar concurrentie. En wat te denken van haptische feedback waarmee je structuur kunt voelen middels electische stroompje. Of virtual reality? Genoeg om te verbeteren dus. Maar ik vrees dat dit allemaal niet voor de
    7 generatie is weggelegd. Wat volgens geruchten wél gerealiseerd gaat worden is de dat de iPhone waterbestendiger wordt. Handig, maar zeker geen gamechanger. Ook ‘draadloos’ opladen is wat mij betreft leuk, maar niet meer dan dat. Toch kijk ik wel uit naar de nieuwe generatie (liefst 4″ mét dezelfde specs als de grotere modellen, maar dat zal wel niet gaan gebeuren). Laten we, tegen beter weren in, hopen dat de 7 reeks toch wat mooie en vooral zinvolle verbeteringen met zich meebrengt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.