Reacties voor: ‘Apple werkt aan systeem voor draadloos opladen op afstand’

Draadloos opladen op de nieuwste iPhones gaat nu nog met fysiek contact met een draadloze lader, maar daar zou zomaar verandering in kunnen komen. In een patent omschrijft Apple een systeem waarbij je aan kunt geven in welke volgorde apparaten automatisch opgeladen moeten worden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Is het niet gewoon een Update voor airpower? Dat je je telefoon bijvoorbeeld prio kan geven boven je watch? Dit suggereerd voor mij totaal niet dat apple hier mee bezig is. Ze zullen er vast mee bezig zijn maar dit is voor mij geen hint ofzo

    Ik mis de links naar de patenten ook, zouden deze toegevoegd kunnen worden?

  2. Telefoon opladen is net als tanken met een auto…. al heb je een Mini of een Ferrari uiteindelijk sta je ernaast met een slang in je hand.
    Zijn ze jaren geleden met de industrie een (usb) standaard overeen gekomen om een eind te maken aan die bakken vol met verschillende opladers die iedereen thuis heeft komen er toch weer nieuwe manieren.
    Adapter met kabeltje of dat Qi draadloos is toch voldoende of gaan we weer los met iedereen zijn eigen slimme manier van opladen.

  3. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @JustinK: Dat kan: het gaat om patentnummers 20170373522 en 20170373537. Ik heb gelinkt naar de USPTO en ook een linkje toegevoegd naar het systeem dat door de FCC is goedgekeurd.

    Dankjewel Gonny!😁

  4. In het jaar 2025 ofzo 💁🏼‍♂️

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.