Reacties voor: Apple-patent beschrijft Touch ID in scherm en homeknop als trackpad

Een nieuw Apple-patent beschrijft hoe de Touch ID-scanner in het scherm kan worden verwerkt en hoe de knop mogelijk als trackpad dient.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. New on the iPhone. The finger mouse with touch!!!! Zou wel cool zijn 🙂

  2. Volgens mij moeten ze voor die “homeknop-als-trackpad” techniek toch rekenen met wat tegenstand, dat is niet nieuw. De techniek van Blackberry is erg vergelijkbaar en volgens mij zijn er ook Android toestellen waarbij de homeknop als trackpad werkt.

  3. @Alfred: BlackBerry en HTC hebben inderdaad ook elk op eigen wijze gebruik gemaakt van een soort trackpad. Vergeet niet dat Apple vrijwel altijd bestaande techieken gebruikt waar het in gelooft, om die te combineren of om te toveren tot iets dat gebruikers echt nodig hebben of willen gebruiken. Bij bepaalde HTC-toestellen is die ‘trackpad’ een vreemd selectiemechanisme dat mijns inziens niets toevoegt aan de al aanwezige touch-besturing en BlackBerry’s zijn op enkele modellen na volledig afhankelijk van deze besturing. Ik zie wel wat in een swipe over de home-button als terug-knop in ieder geval 🙂

  4. Hoe dan ook ze moeten dringend op de schermranden inspelen. Deze zijn veel te dik op de iphone.

  5. De hele onderkant als touchhomeknop/trackpad zie ik wel zitten

  6. Origineel geplaatst door Alfred
    Volgens mij moeten ze voor die “homeknop-als-trackpad” techniek toch rekenen met wat tegenstand, dat is niet nieuw. De techniek van Blackberry is erg vergelijkbaar en volgens mij zijn er ook Android toestellen waarbij de homeknop als trackpad werkt.

    En daar heeft BlackBerry een patent op.

  7. Origineel geplaatst door Patryk:

    En daar heeft BlackBerry een patent op.

    Dan koopt apple die patent toch gewoon. Blackberry heeft toch geld nodig

  8. Volgens mij is het helemaal geen trackpad. Maar je drukt eerst op de touchid en daarna op de app die je wil vrijgeven voor gebruik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.