Reacties voor: Apple-patent beschrijft iPhone-camera met drie sensoren

Een nieuw patent van Apple beschrijft een iPhone-camera met drie lenzen en drie sensoren, die een zo accuraat mogelijk beeld vastleggen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dus dan staat de C van Iphone 5C misschien voor Camera

  2. Het zou wel de diepe plastic iPhone C verpakking bakjes verklaren die hier eerder op foto’s voorbij kwamen.

    Wellicht krijg je een een verwisselbare Kit lens bij die je op je iPhone kan schuiven.

  3. @kasuja: De doosjes van de iphone zijn ook wel erg dik voor 1 iphone. De iphone 5 heeft een twee keer zo dun doosje. Dus er zou wel eens een verwisselbare lens bij zitten!

  4. Ik verwacht er persoonlijk niet al te veel meer van. de point en shoot kwaliteit hebben we al met de iPhone 5

    Wil je beter zijn er genoeg oplossingen in smartphones als de nokia 1020 maar wie het echt goed wil koopt natuurlijk gewoon een spiegel reflex.

    tegen de tijd dat die kwaliteit behaald kan worden met telefoons zonder bulky opzet stukken en bobbels op je telefoon zijn we weer jaren verder.

  5. Een patent ergens op nemen betekent niet automatisch dat het komende product er ook al mee zal zijn uitgerust… En die doosjes zijn helemaal niet zo dik voor een iPhone en een lader. Het is bovendien niet logisch dat uitgerekend de goedkope versie van de iPhone als eerste met zoiets zou worden uitgerust.

  6. @Johan: Vaak zit tussen het verkrijgen van een patent en het aanvragen zoveel tijd dat dit best kan hoor.

    De eerste iPhone heeft ook een hoop patenten pas verkregen toen de 3e generatie al te koop was.

  7. Ik heb er niks op tegen dat jullie mijn (vriendelijk bedoelde) comment verwijderen. Maar verbeter dan ook de fout waarop ik gewezen heb.

  8. Snap alleen niet wat ze er allemaal mee doen. In de iphone5 zitten ook 3 camera’s en weet ik t watvoor snufjes. in de 4s bluetooth 4.0 . Maar uiteindelijk doen we er maar weinig mee. Camera met sensoren nuttig?

  9. Ik was al verbaast over de kwaliteit van de iPhone 5 camera, ik denk ook dat ze alleen de megapixels iets opschroeven om beter te lijken maar gewoon de zelfde lichtsensor gaan gebruiken.
    Misschien een super zoom optie toevoegen maar daar is ook alles mee gezegd, prima camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.