Reacties voor: Apple past waarschuwing over iPhone-interferentie aan

Apple heeft de melding bij ongeschikte accessoires aangepast. In plaats van een melding dat je vliegtuigmodus aan moet zetten krijg je nu een waarschuwing over interferentie.

Reacties: 23 reacties

  1. Dit is zeker wel prettig, nu krijg ik continue die vraag en druk soms per ongeluk op Ja als ik hem in mijn wekker zet.

    Gaat de melding ook naar enkele seconden weg?

  2. @mark:
    Geen idee, maar je hebt in elk geval een grote knop “Dismiss” 😉

  3. Apple is weer lekker bezig 😛

  4. Wat comfortabel zeg.
    Maar zo kan je ook het Flash probleem oplossen (als je wilt tenminste)
    “Do you want to load the Flash extension (at expense of battery life) ? Cancel, OK
    Think Similar Apple !

  5. Ik vind het juist wel handig. Hoef ik hem alleen op mn speaker te zetten als ik naar bed ga, en dan hoef ik alleen maar op oke te drukken. Straks moet ik dus helemaal naar de instellingen gaan… ):

  6. Het zou ook fijn als je deze melding niet iedere keer opnieuw voor je kiezen kreeg als je je iphone-tje aan je autoradio koppelt met een ipod kabeltje…

  7. Origineel geplaatst door Jens Kortmeijer
    Wat comfortabel zeg. Maar zo kan je ook het Flash probleem oplossen (als je wilt tenminste) “Do you want to load the Flash extension (at expense of battery life) ? Cancel, OK Think Similar Apple !

    Heb je het bericht gelezen?
    Als Apple het zou doen als in het bericht zou er juist komen te staan “You need to load the Flash extension”, Dismiss

  8. NU pas snap ik waarom hij dan in vliegtuigmodus zou moeten. Eigenlijk gewoon heul slim:D

  9. Aan de mensen die bijna bij ieder artikel over ” flash” zitten te jammeren/zeuren/zagen. It ain’t gonna happen….EVER! GET OVER IT!
    Hopelijk hebben jullie het nu begrepen en stoppen met deze ziekelijke obsessie.

  10. De pot verwijdert de ketel…….

    Diverse malen terug geweest bij iFactors. Reden was deze meldng op de originele Apple iPhone dock. Let op, aangesloten met de originele kabel dus wat kon het probleem zijn. Nee ze er nog nooit iets over gehoord. Nou iFactors Rotterdam, het is Apple zelf!

    C-You later

  11. Deze zeer irritante melding krijg ik vaak als ik mijn iphone oplaad met de originele kabel en ook als ik mijn iphone in het originele dok plaats.Word er af en toe smijterig van.

  12. Ik krijg deze melding ook wel eens wanneer mijn iPhone in de TomTom carkit zit. En die is toch echt wel geschikt voor de iPhone… 🙁

  13. Ha ik krijg de melding als ik mijn Iphone in de Apple docking station plaats. De docking station is wel voor de Ipod maar is de Iphone niet een iPod waar je mee kan bellen?? Of stoort ieder docking station de telefoonverbinding?? Toch jammer het is allemaal Apple spul Verder merk ik er niks van. Het telefoonsignaal blijft werken

  14. Ik krijg deze melding regelmatig met mijn originele Apple AV cable (geen idee waarom). Deze aanpassing is dus wel handig.

  15. Ik krijg deze melding ook regelmatig bij mijn originele docks. Volgens mij is het gewoon veel geschreeuw en weinig wol; m.a.w. een loze melding in de hoop dat mensen dan eerder een officieel product van Apple zelf zullen kopen. Het komt mij in elk geval precies zo over als die loze “dreigementen” aan het begin van een DVD, dat een illegale kopie je apparatuur zou kunnen beschadigen.

  16. Dit vind ik dan weer een beetje jammer.
    Iedere avond gaat mijn telefoon in een speakerdock om op te laden.
    Vervolgens geeft hij de melding voor de vliegtuigmodus, dan druk ik ja en kan ik ongestoord slapen.

    Ach, daar komen we ook wel weer overheen!

  17. Die melding hebben ze er vooral ingestopt om ons te dwingen om maar vooral geen goedkope kabels uit China te kopen zodat we vooral en uitsluitend de kankzinnig duur geprijste kabels van Apple blijven gebruiken. Zo had ik een AV-kabel van €5,- die het prima deed tot de upgrade naar 3.1 me bovenstaande onzinmelding gaf. Wat is het alternatief? Exact dezelfde kabel, maar dan met een Apple logo er op voor €45,- in de Apple Store.

    Gelukkig werkt de goedkope kabel na een jailbreak en een kleine hack wel gewoon weer naar behoren.

  18. Mijn eigen speakerdockje doet dit inderdaad ook, is ook niet designed for iPhone

    Gekke is wel dat in 2.1 ik de controls van mijn speakerdock kon gebruiken voor volgende nummer, pauze enz.
    Met 2.2 kon ik dat weer niet en 3.1.3 kan dat wel met daar tussenin weer dingen die het wel en niet konden…
    Oftewel Apple past op de een of andere manier toch de interface aan.

  19. Fijn dat er over deze irritante melding iets wordt gemeld. Ik wordt er niet goed van en ik vind dat je dat uit moet kunnen zetten.

    Overigens vind ik het ook ontzettend irritant dat de winkel waar ik mijn Apple audio/video-kabel met oplader (MacHouse) heb gekocht glashard beweerde dat die kabel geschikt is voor de iPhone terwijl mijn iPhone elke keer weer met de melding komt dat dat dus niet waar is.

    Moet je eigenlijk weer terug, bonnetje mee, ruilen, gezeur allemaal. Die kabel werkt overigens wel, maar het is zo irritant!

  20. @alchemist:

    Onzin! Officiële 110/220V USB lader inclusief USB-Dock kabel kost EUR 25 in de Apple Store…(dus een los kabeltje kost veel minder dan EUR 45 en krijg je er nog een extra ladertje bij!)

  21. Ik gebruik een JBL On stage sound dock voor mijn telefoon, en krijg iedere avond deze melding.

    Je hoeft er verder niets mee te doen, de vliegtuigmodus melding verdwijnt vanzelf.

  22. Ja hij verdwijnt vanzelf Bashb, maar bij mij komt ie iedere keer terug
    kan me luidspreker niet eens aanzetten op me iphone (Soms doet die het wel, heel vaak niet)

    Hoe kan ik dit probleem verhelpen?

    als ik me oordopjes in heb, stopt de muziek soms vanzelf omdat ie zoon vliegtuigmodus melding geeft

  23. Ik heb hetzelfde probleem als eerder door anderen genoemd: om de zoveel minuten de genoemde melding, geen luidspreker meer en wel geluid door mijn headphones. Dit nadat iemand enthousiast na Neerlands overwinning bier in mijn tas gooide..

    Ik heb mijn headphone port al schoongemaakt, hard resets gedaan en zelfs een restore, niets helpt. Iemand een idee?

    Bij voorbaat dank!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.