Reacties voor: Apple Park in het zonnetje in nieuwe drone-video

Apple Park is te zien in een nieuwe dronevideo van maart 2017. Daarin zien we de voortgang, onder andere bij het plaatsen van zonnepanelen en de groenvoorziening.
Lees het complete artikel → Apple Park in het zonnetje in nieuwe drone-video

Reacties: 2 reacties

  1. Ik ben toch wel serieus onder de indruk van het tempo waarmee Apple Park gebouwd is. Iedere keer denk je weer dat de ambities veel te hoog liggen qua planning maar in elke video zie je enorme vorderingen van het project. Mazzelkont als je daar mag werken. Moet zeer inspirerend zijn om daar aan de slag te mogen gaan, al weet ik zeker dat ze tegen opstartproblemen gaan aanlopen. Zo’n mega project kan niet anders dan een paar serieuze fouten bevatten. Wel een voorbeeld hoe te bouwen in de 21e eeuw. Elk gebouw wat nu gebouwd wordt zou energie neutraal moeten zijn inclusief alle woningen. Sterker nog elk gebouw zou energie moeten leveren! Moet makkelijk mogelijk zijn in deze tijd, zeker voor kantoor gebouwen.

  2. Wat ik mij afvraag: stel je moet aan de andere kant van het gebouw zijn… dan is het rond ontwerp toch niet zo efficient? Tenzij ze liften / loopbanden hebben oid, maar nog steeds best een gedoe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.