Reacties voor: Apple overweegt verkoop van iPhone 3G via universiteiten

Terwijl Amerikaanse universiteiten steeds vaker besluiten om gratis iPhones aan hun studenten te geven, overweegt Apple iPhones op Amerikaanse universiteiten te gaan verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. dan heeft iedereen dezelfde telefoon, dat is ook niet leuk

  2. Of juist wel 😉 kan je makkelijk samen dingen doen doordat de compabiliteit optimaal is 😉

  3. @ Wachtendebelg: helemaal mee eens. dat is sowieso de bedoeling van apple. hiermee word het toestel gewoon max benut. rooster wijzigingen etc kunnen zo nog makkelijker. Hele goeie zet van apple. niet afwachten op die cijfers gewoon sowieso doorvoeren.

  4. KEI ART
    mogen ze ook doorvoeren in brugge :d
    khbo heeft verandering nodig ! apple hebben ze nodig

  5. zie ik daar een ipod touch tussen?? 😉

  6. Het is gewoon zo jammer dat zoveel universiteiten in nederland niet zo veel gebruik maken van apple ( laptops en met name iphone) nou moet apple ook wel gaan mee werken in de prijs dan bij studenten want zo rijk zijn die in het algemeen niet 😛 maar het zou fantastisch en ook veel gemakkelijker voor een universiteit of hogeschool zijn als alle leerlingen gewoon apparatuur hebben wat goed functioneert en idiot proof is. dat vermakkelijkt de werkwijze aanzienlijk lijkt mij zo. dus het word tijd dat apple een goeie deal treft met universiteiten in Nederland.

  7. Haha zalig gewoon, PIH Kortrijk op iphoneclub 🙂

  8. Is nieuw voor mij, wist niet dat de iphone allang te koop was in de benelux en al helemaal niet dat mediamarkt hem mag verkopen.

  9. Komma door naar de UvA met die iPhone!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.