Reacties voor: Apple overweegt MacBook met virtueel toetsenbord

Ook betere bescherming tegen stof
Dat Apple altijd werkt aan verbeteringen voor de MacBooks moge duidelijk zijn. De MacBook Pro 2018 kreeg bijvoorbeeld de derde generatie vlindertoetsenbord. Maar Apple werkt aan nog meer verbeteringen voor de toetsenborden.
Lees het complete artikel → Apple overweegt MacBook met virtueel toetsenbord
Jim Pedd -

Reacties: 9 reacties

  1. Geen slimme zet…

  2. Weet iemand of de MacBook Pro 2015 ook last heeft van de toetsenbordproblemen?

  3. @Job: Nee, dat hebben ze niet. Maar mocht je er een willen kopen zou ik het afraden, ze zijn inmiddels ruim 3 jaar oud! De 2018 modellen hebben namelijk (tot zover) ook geen last van de problemen.

  4. @Job: Die hebben nog een gewoon toetsenbord die er geen last van heeft.

  5. Origineel geplaatst door Bas
    Geen slimme zet…

    Goed verhaal lekker kort. Verklaar je nader, waarom niet?

  6. Allemaal leuke geruchten en het is op zich ook een leuk idee maar of het qua typen echt fijn is… Ik denk het niet. Blind typen wordt dan wel lastig.

  7. Dus een schermpje onder elke toets of een dubbel scherm macbook.
    Dubbel scherm gaat niemand willen (hooguit lcd onder touchpad zoals Asus en oude razer). De andere is al een tijdje op de markt.

  8. Origineel geplaatst door Tristan
    Dus een schermpje onder elke toets of een dubbel scherm macbook.

    Dubbel scherm gaat niemand willen (hooguit lcd onder touchpad zoals Asus en oude razer). De andere is al een tijdje op de markt.

    Dat lijkt me wel iets. Als Apple dezelfde vorm kan houden van de toetsen en daar in een lcd scherm per toets kunnen inbouwen waar je dan zelf elke toets kan personaliseren dan zie ik daar wel potentieel in voor een aantal professionals! Voor gewone gebruikers dan weer minder, denk ik.

  9. Het idee is dat de plek waar je toetsenbord normaal zit nu voorzien is van een transparant materiaal. Denk daarbij aan glas, of een laag plastic. Daaronder zitten sensoren die kunnen registreren waar je je vingers plaatst en hoe hard je drukt.

    ooh ik dacht dat ze dat vroeger een iPad noemde 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.