Reacties voor: ‘Apple overweegt iTunes Store voor Android en nieuwe streaming muziekdienst’

Apple zou een iTunes Store voor Android overwegen, plus een Spotify-achtige muziekdienst.

Reacties: 15 reacties

  1. Ik zeg laat maar komen die streaming dienst…!

  2. Steve wilde ook geen kleinere iPad en een grotere iPhone. Eerstgenoemde is er al, de laatste komt aan het eind van dit jaar.
    Stop daar toch eens mee, want hij is er (helaas) niet meer.
    Goede zet IMHO, verdien-model aanpassen en verbreden; de android-markt is qua potentie heel groot en er zijn dus genoeg mogelijkheden.

  3. Ik ga cook slaan

  4. Mocht dit waar zijn dan heeft Andriod toch veel invloed gehad op Apple en ziet Apple ook in hoe belangrijk Andriod is.

  5. Ik heb 6tal dagen geleden een android gekocht, wel een goed toestel voor alle duidelijkheid. Ik blijf een iPhone top vinden en een iPhone heeft zeker zijn voordelen, ik blijf trouwens bij mijn iPad en macbook, in deze moetk geen andere hebbe behalve van Apple maar een smartphone is wat anders. Ik heb al van dag 1 de aller 1ste iPhone tot de laatste gehad en er moet wat meer gebeuren met die software bij Apple, het is te ééntonig, ik had nooit gedacht ik dit zou zegge maar was het een (klein) beetje beu nu en ik wilde ook graag eens een veel groter scherm. Ik heb nu een 5,5 inch en ik moet zeggen dat dit nog goed in de broek past en ik er geen probleem mee heb om dit te hanteren. En bv voor een foto ofzo te delen ook, zo’n keuze die je ehbt bij android, bij de iPhone is dit te beperkt vind ik. En zo zijn er wel nog wat leuke zaken die ik nu toch beter vind op een android toestel. De apps en de afwerking van heel wat vind ik nog steeds beter in de appstore. Ik heb op beide tomtom en op de iPhone vind ik dit betere afgewerkt.

  6. Ze hebben echt de boot gemist om niet direct een streaming dienst te lanceren. Zo overduidelijk was het toen dat ze in moesten haken, maar nee hoor. Eigen (bedrijfsblinde) strategie blijven volgen en niet naar de gebruikers luisteren. Ik weet dat je niet altijd naar de gebruikers moet luisteren. Helaas is Steve Niet meer….

  7. Welja joh
    Ook apps, hoesjes en reclame voor Android maken
    Gewoon omdat je er geld mee maken kan.

  8. Eens kijken hoe de Androidgebruikers dit gaan aannemen? Als je al iets hoort is het niets dan kritiek op Apple en toebehoren, dit zullen ze dan toch met open armen ontvangen. Ik heb ook van de eerste iPhone gehad tot nu mijn 5S. Ik heb ondertussen ook Android en Windows phone geprobeerd, een Lumia 800 en een Galaxy S4. Ik bedank ervoor, je ondervind goed dat iets gecontroleerd word alvorens het in hun AppStore verschijnt.

  9. @Bart Ceuleers: Bart, waar bedank je voor? Bevalt je Android nu wel of niet?

  10. Ik ben een Apple fan en blijf bij de Iphone en Ipad. Een koelkast zoals de Samsung moet de Iphone echt niet worden. Itunes heb ik altijd een ramp gevonden. Ik wil gewoon een nummer kunnen overslepen. Ik denk dat de android gebruikers hier niet op zitten te wachten.

  11. Origineel geplaatst door Bart Ceuleers
    Eens kijken hoe de Androidgebruikers dit gaan aannemen? Als je al iets hoort is het niets dan kritiek op Apple en toebehoren, dit zullen ze dan toch met open armen ontvangen. Ik heb ook van de eerste iPhone gehad tot nu mijn 5S. Ik heb ondertussen ook Android en Windows phone geprobeerd, een Lumia 800 en een Galaxy S4. Ik bedank ervoor, je ondervind goed dat iets gecontroleerd word alvorens het in hun AppStore verschijnt.

    Android gebruikers geven zelden kritiek op de iPhone, dat is het leukste.

  12. Origineel geplaatst door matijs
    Ze hebben echt de boot gemist om niet direct een streaming dienst te lanceren. Zo overduidelijk was het toen dat ze in moesten haken, maar nee hoor. Eigen (bedrijfsblinde) strategie blijven volgen en niet naar de gebruikers luisteren. Ik weet dat je niet altijd naar de gebruikers moet luisteren. Helaas is Steve Niet meer….

    Met als verschil dat Spotify nog steeds verlies maakt, zelfs meer als voorheen.

    @Ed: Hij bedoelt dat Android ‘m niet bevalt, naar ik begrijp prijst hij de App Store en Apple’s controle vooraf aan.

    Origineel geplaatst door Veronica
    Android gebruikers geven zelden kritiek op de iPhone, dat is het leukste.

    Op welke planeet woon jij? 60% van de content op internet is gezeur en gehaat van Android-gebruikers op Apple.

  13. Zinloos!. Net als dat Blackberry BBM voor iPhone en Android uitbrengt, De Android gebruikers download toch allemaal gratis muziek…

  14. Origineel geplaatst door Fadi Nabi
    Zinloos!. Net als dat Blackberry BBM voor iPhone en Android uitbrengt, De Android gebruikers download toch allemaal gratis muziek…

    En dat doen iPhone gebruikers zeker niet?

    Juist ja, je reactie slaat nergens op, je lijkt net een bepaald politicus die 1 groep van alles beschuldigd.

  15. Laat ze eens beginnen met iTunes radio uit te rollen in Nederland. Ik als iTunes match gebruiker begin me langzaamaan te storen aan het feit dat ik nog steeds deze functionaliteit mis.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.