Reacties voor: ‘Apple overweegt bestaande content toe te voegen aan Apple TV+’

James Bond straks exclusief bij Apple?
Apple TV+ bestaat voor nu nog alleen uit eigen originele geproduceerde films en series, maar wellicht komt daar in de toekomst verandering in. Apple is in gesprek gegaan met studio's zoals MGM, die onder andere de James Bond-rechten heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Waren er ook geen geruchten over een overname van Sony pictures? Zal wel op niks zijn uitgelopen of gebleven bij geruchten.

  2. Heb je een abbo kun je nog voor de meeste films betalen. Dikke fail dat Apple TV

  3. MGM? Als ze Stargate gaan aanbieden (en daar dan ook gelijk een nieuwe serie van gaan maken) dan wordt ik direct abonnee!

  4. @loyd: want? Zit je nu de itunes store te vergelijken met Apple TV+? Dit zijn namelijk twee totaal verschillende diensten. Itunes biedt films te huur/koop aan en is dan ook geen streaming dienst. Ik hoop toch echt dat je dit niet bedoelt. Zo wel zou ik toch maar eens even informatie opzoeken over wat Apple TV+ nu eigenlijk is 🤣😂.

  5. Ik heb inmiddels Apple+ alweer opgezegd.

  6. Origineel geplaatst door Jimmy Schings
    @loyd: want? Zit je nu de itunes store te vergelijken met Apple TV+? Dit zijn namelijk twee totaal verschillende diensten. Itunes biedt films te huur/koop aan en is dan ook geen streaming dienst. Ik hoop toch echt dat je dit niet bedoelt. Zo wel zou ik toch maar eens even informatie opzoeken over wat Apple TV+ nu eigenlijk is 🤣😂.

    Ik snap het wel. Ik vind dat Apple een grote fout gemaakt heeft met een onoverzichtelijke AppleTV app. Ze hadden duidelijke scheiding moeten maken in dat app. Veel mensen oordelen over AppleTV zoals loyd en dat kun je ze echt niet kwalijk nemen… Apple moet dat hierin verbeteren in plaats van dat mensen eerst zelf moeten opzoeken hoe vork in steel zit.

    Tevens: wat is All you mankind geweldig, mooie slot van het eerste seizoen en de series SEE & dickinson zijn ook erg goed. Dus alleen maar mooi als ze bestaande content gaan toevoegen!

  7. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  8. Apple tv + heb ik en de series zijn fantastisch goed gemaakt en echt kwaliteit, maar dat is niet genoeg om echt goede series te maken, het zelfde met Netflix, het is niet zo goed, maar jij krijgt veel voor je 10€/m.

    The Morning Show is 10 van 10 punten en in klasse met Big Little Lies.

    For All Mankind is goed dankzij Joel, anders is het te laaaangdradig.

    Servant is spannend maar nog laaangdradig en jij geeft het gewoon op.

    Conclusie is dat Apple TV+ zeker fantastisch zal worden in de toekomst en dat het nog vijf maanden bestaat, Netflix Nederland verrast met zijn nieuwe serie
    Ares.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.