Reacties voor: Apple organiseert Special Event op 26 januari, nieuwe tablet-geruchten

Apple zou in januari het Yerba Buena Center in San Francisco hebben gereserveerd, bedoeld om op 26 januari een belangrijk product aan te kondigen. De Apple Tablet wellicht?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 33 reacties

  1. Pfff… als ze bij Apple ook maar een boer laten roept idereen meteen weer dat er een tablet aan komt…

  2. Allemaal leuk en aardig, maar zo’n gadget gaat me weer een hoop geld kosten 😉

  3. Waar rook is is vuur zeg ik maar.

    Maar ik wacht gewoon tot steve “boom!” heeft geroepen en ga dan pas echt geinteresseerd naar deze dingen kijken.

  4. Ik zie eerder nieuwe macbook pro’s eraan komen of misschien de update van ipod Touch die eerder zou komen met camera. Tablet geloof ik nog niet al te veel van.

  5. Inmiddels kunnen we denk ik wel concluderen dat er *uiteindelijk* echt wel een Tablet komt van Apple. Januari is gevoelsmatig wel erg snel, maar ik kijk er zeker naar uit!

    Mooi overzicht overigens, eigenlijk kan je er niet omheen dat er echt wel het e.a. speelt. Apple weet hier zelf ook altijd mooi op in te spelen, volgens mij komen vele geruchten uit hun eigen marketing machine…

  6. Origineel geplaatst door Hans
    Allemaal leuk en aardig, maar zo’n gadget gaat me weer een hoop geld kosten

    Dus? Als die uitkomt, leg ik er het geld er wel voor neer!

  7. Ik hoop op 3.2 met fm ontvanger en transmitter unlock voor de 3gs

  8. Koffiedik kijken, maar een leuk begin van 2010!

    Doe mij maar OS 3.2 met FM Reciever/Transmitter en wat nieuw speelgoed. 😀

  9. Nou ik ben benieuwd wat er allemaal aangekondigd gaat worden.

  10. Tijd om wat aandelen aan te schaffen? Hah!

  11. Origineel geplaatst door Danny Bevers
    Ik zie eerder nieuwe macbook pro’s eraan komen of misschien de update van ipod Touch die eerder zou komen met camera.

    Ja, hier zet ik ook m’n geld op in. Een nieuwe iPod Touch, met camera en scherm met hogere resolutie.

  12. Ik heb vernomen dat in januari de nieuwe iphone gepresenteerd gaat worden, en eind feb/begin maart op de Nederlandse markt verkocht gaat worden via T-mobile.

    (intern Tmobile gerucht)

  13. hmmm….

    misschien wel een apple koffie apparaat! 😀

  14. Hm… een tablet lijkt me wel interessant… echter als het 100% op Snow draait. Anders zie ik het nut er niet zo van t.o.v. een macbook…

  15. Origineel geplaatst door iDeveloper
    Origineel geplaatst door Danny BeversIk zie eerder nieuwe macbook pro’s eraan komen of misschien de update van ipod Touch die eerder zou komen met camera.Ja, hier zet ik ook m’n geld op in. Een nieuwe iPod Touch, met camera en scherm met hogere resolutie.

    Ik durf er 100 euros voor te wedden dat dat niet klopt 🙂 De iPod touches worden op zijn vroegst weer zo groot hardwarematig geupdated in september, zoals elk jaar.

  16. Ik kwijl vooral van dat toetsenbord met touchpad hierboven. Daar teken ik dus voor! De touchpad op een Macbook Pro werkt zo superlekker, dat wil ik ook op een iMac…

  17. Doe mij maar een nieuwe iPhone! Maar die zal ook wel komen vanwege het feit dat de meeste 3G abonnementen in de zomer van 2010 aflopen.

  18. @Denni:
    Als je geruchten vanuit moest gaan zou de camera op laatst nog weggegaan zijn. Waardoor ze nu de tijd gehad hebben om een nieuwe lijn op te zetten. De chips zitten er al in dus alleen nog maar een camera erin planten en klaar zijn ze ermee lijkt mij.

    Dus niks zal onmogelijk zijn ^^

  19. De datum voor iphone OS 4.0 wordt bekend gemaakt.

    Daarnaast wordt ipod touch met camera gepresenteerd.

    En als laatst wordt apple tablet gepresenteerd dat pas later (in maart) verkocht zal worden.

  20. Mij eerder een HD iPhone zullen de prijzen van de gewone iPhone dan zaken of zou het 1000€ voor een HD zijn?

  21. Zelfs de WSJ scrhijft erover, lijkt me nu wel heel erg waarschijnlijk dat er eentje komt in januari.

  22. Nieuwe beeldschermen iemand?

  23. ik ken er weinig van, ik ben ook een PC gebruiker sinds meer dan 20 jaar en door de Iphone begin ik interesse te hebben voor een Mac, kan men op een tablet ook Iphone apps maken of zie ik iets verkeerd?

  24. Gok op twee mogelijkheden. Inderdaad the tablet of een vooruitgeschoven iPhone omdat de ontwikkelingen te snel gaan voor apple. Ze moeten misschien nu al met iets nieuws komen. Gok voor 60% op tablet, 40% op nieuwe iPhone.

  25. @patrick: dat weten we uiteraard nog niet, maar uit de geruchten blijkt dat in januari een presentatie komt, en dat ontwikkelaars dan 2 maanden te tijd hebben om hun app aan te passen voor de tablet app store.

    Ik vraag me wel af of dit dan ook een gaming platform zal gaan worden.. met een vrij groot scherm gaann “sturen” en bewegen zie ik op ut eerste oog nog niet zo zitten.

  26. iphone HD nog wel. dus we krijgen een 1980 x 1080 p scherm? word wel een groote telefoon dan! beetje een lame ass naam die toch nooit gaat gebeuren, snap ook niet echt HTC hun logica erbij.

  27. “Hij verwacht echter dat er maar 50% kans is op een Apple Tablet.”

    50%? is dat niet hetzelfde als: misschien wel, maar misschien niet?

  28. Origineel geplaatst door Mattias
    Mij eerder een HD iPhone zullen de prijzen van de gewone iPhone dan zaken of zou het 1000€ voor een HD zijn?

    Anders ga je eerst duidelijk leren typen.

    Een HD phone is nutteloos, tenzij hij een gigantisch scherm heeft, maarja dan is het geen telefoon meer.

    Vind al die ‘geruchten’ maar onzin. Wat zal iedereen straks toch teleurgesteld zijn als er niets bijzonders aangekondigt wordt.

  29. Ben ik nou de enige die gewoon helder nadenkt en erachter is dat een tablet computer eigenlijk een vreselijk onding is? (behalve dat het er goed uitziet).

  30. Zonder de full Mac OS geen Itablet voor mij.

  31. Ben erg benieuwd naar de tablet maar ben als Apple Fan moet blijf ik toch mijn Nokia E65 missen met gewoon knopjes 🙂

    Nu er steeds meer providers komen voor de iPhone lijkt het me dat ze niet meer elke keer een jaar hoeven te wachten voor ze een nieuwe model uitbrengen! Hopelijk realiseert Apple zich ook dat de concurrentie qua smart-phones steeds groter wordt en dat ze misschien iets actiever moeten inspringen op de markt. Hoe ik Apple ook waardeer, na 3 jaar zou het toch geen overbodige luxe zijn bijvoorbeeld te kunnen kiezen uit meerdere varianten van de iPhone (en dan bedoel ik een mini bijvoorbeeld). Mijn hoop is dus gevestigd op een nieuwe iPhone, dan kan mijn 3G eindelijk de deur uit!

  32. Ter info: het plaatje bij dit artikel is heel realistisch, zeker qua afmetingen. De 7 inch die nu genoemd wordt is circa 18 cm diagonaal, wat bij een beeldverhouding van 16:9 (800×480 pixels) vrij toevallig uitkomt op 16 cm breed en 9 centimeter hoog.

    Meer het formaat van een standaard fotoafdruk dan van een laptop. Reden temeer om iPhone OS te verwachten dan Snow Leopard.

    Berekening: de wortel van (16 kwadraat plus 9 kwadraat) is 18,35 cm, iets meer dan 17,78 cm (7 inch).

  33. Dan klopt daar toch iets van he 😛

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.