Reacties voor: ‘Apple werkt met LG aan opvouwbare OLED-schermen voor iPhone van 2020’

Apple zou met LG samen werken aan een opvouwbaar OLED-scherm, bedoeld voor toekomstige iPhones van 2020. Daarmee wil Apple Samsung buitenspel zetten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Deze afbeelding en dan dubbel gevouwen word wel een grote iPhone dan

  2. Op 17 oktober presenteert ZTE z’n opvouwbare Axon M. Ben erg benieuwd.

  3. Als ze SAMSUNG buitenspel zetten zal LG als enige leverancier de prijzen ook aanpassen in de toekomst.
    Wedden op 1 paard kost je altijd geld.

  4. Origineel geplaatst door @rno
    Deze afbeelding en dan dubbel gevouwen word wel een grote iPhone dan

    Maar een kleine iPad 🙂

  5. Dan waren we eindelijk af van de klap telefoon en komt ie terug. Alle toch in concept.

  6. Apple doet dit doet dat. De afgelopen drie jaar brengen ze geen Wow producten meer uit. Cutting edge verloren op de concurrenten.

  7. Er wordt al jaren gesproken over opvouwbare schermen voor opklapbare tablet of telefoons, maar behalve een interessante poging van Sony (met twee schermdelen, die trouwens wel gescheiden waren van elkaar) is het niet gekomen. Was een mooi ding, maar werd nauwelijks verkocht. Ik weet ook niet of ik erop zit te wachten. Ik denk dat zo’n scherm erg makkelijk kapot gaat. En niet mooi vlak is als je hem openklapt. Van mij hoeft het niet.

  8. @Beyaz: Welke cutting edge producten of technologieën brengt de concurrentie op de markt? (Oprechte vraag, want ik hoor die opmerking tegenwoordig vaak maar kan er zelf slechts weinig aan vastknopen).

  9. Prima idee.
    Alleen: dit was 4 jaar geleden een aandachtstrekker, maar sindsdien hebben Apple en Samsung achter elkaar aangerend om het niet te implementeren.
    Waarschijnlijk om elkaar niet in de wielen te rijden (volgens de opvatting van het moderne Apple is er ook geen haast mee zolang de massa de bestaande ontwerpen blijft kopen)
    Wat een keiharde concurrenten zijn het toch, als ze elkaar de meest strategische onderdelen zoals schermen leveren.
    En o wat erg dat Samsung die dan duur maakt, dat zou Apple nou echt nooit doen…
    Nogal veel PR voor de bühne dus, die verhalen.
    Ik heb vaag het idee dat Apple gewoon voor de makkelijkste weg gaat en die extra kosten vrolijk doorberekent (ipv. er een echt pijnpunt met Samsung van te maken)
    Als Cook echt leveranciers tegen elkaar wil uitspelen moet hij toch zorgen dat hij d’r minimaal 2 heeft die tegelijkertijd leveren inplaats eerst afhankelijk te worden van de ene, dan de andere (maar hij zal dat, als provisioning specialist, allemaal beter weten dan ik…)
    Ik wacht al heel lang tot opvouwbare schermen op de markt komen, maar heb de hoop eigenlijk opgegeven. Want Apple is pas geinteresseerd als de miljoenenmarkt hiervoor klaar is, en die is dat nooit zolang een van de groten er niet instapt.
    Kip-ei probleem van de non-novatie (in een duopoly-markt)
    Ik hoop oprecht dat ZTE of een andere kleine firma de zaak eens openbreekt, want dit schiet niet op.

  10. @Mathieu:

    Mathieu, ik doelde meer op de introductie van hardwaretechnische onderdelen in smartphones. Samsung brengt gimmicks uit. Apple perfectioneert. Echter zijn ze recentelijk wel de eerste in die gimmicks. Dan laat ik de panelen nog achterwege. Daar zijn ze gewoonweg beter in wat logisch is. Ik wil weer verrast worden. Gebruik al 9 jaar een iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.