Reacties voor: ‘Apple werkt aan oplossing voor betere herkenning Touch ID’

Apple werkt aan een software-update om de herkenning van Touch ID op de iPhone 5s te verbeteren. De AuthenTec Fade zou na een paar maanden optreden.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Echt totaal geen problemen mee gehad nog! Heb zelf ook biolockdown erop staan (jailbreak) en gebruik m’n scanner dus ook voor bepaalde apps zoals abnamro en photo’s en en echt nog nooit problemen ermee gehad. Maar goed, verbeteringen zijn altijd welkom!

  2. Yay ik hoop dat ze het gaan verbeteren! Ik heb er geen problemen mee met mijn duimen maar mijn wijsvingers werken vaak niet 🙁

  3. Tijd dat TochID ook voor bijv bank Apps/Pay Pal, safari wachtwoorden etc etc gebruikt kan worden.

  4. Ik heb ondertussen wel ontdekt dat ik m’n touch id niet moet gaan proberen als ik bijvoorbeeld koude of natte vingers heb, voor de rest heb ik na een kleine 4 maanden nergens last van.

  5. Mensen; een goeie tip; ik gebruik altijd mijnen zelfde duim ja; maar ik heb die er 3 keer ingestoken snap je? 3 keer op een iets anders houding/manier gedaan, zo werkt het bij mij zeer zeer goed die vingerscanner :-). Als ik maar 1 keer mijn duim doe dan is het soms ook wat minder, dus steek die duim
    of welke vinger je ook voor gebruikt er een 3 tal keer in op een ietsje andere manier (bv beetje schuiner ofzo).

  6. Origineel geplaatst door vroem
    Mensen; een goeie tip; ik gebruik altijd mijnen zelfde duim ja; maar ik heb die er 3 keer ingestoken snap je? 3 keer op een iets anders houding/manier gedaan, zo werkt het bij mij zeer zeer goed die vingerscanner :-). Als ik maar 1 keer mijn duim doe dan is het soms ook wat minder, dus steek die duim
    of welke vinger je ook voor gebruikt er een 3 tal keer in op een ietsje andere manier (bv beetje schuiner ofzo).

    dat kun je ook onder 1 vinger doen, in principe vraagt de phone daar al om, ik heb hem toen overdreven verplaats, en zelfs onder een hoek werkt het nog prima …

  7. @vroem: Zo deed ik dat vroeger ook met tweaks voor gezichtsherkenning op de iPhone.

  8. Ik doe ‘s ochtends altijd wax in mijn haar, na het afspoelen van mijn handen blijven ze altijd toch een klein beetje vettig. Mijn ervaring is dat Touch ID het niet lekker doet wanneer dit het geval is. Ben benieuwd of ze dit echt op kunnen lossen met een software-update.

  9. @Bas:Voeg dan je duim met een klein beetje wax ook toe. Probleem opgelost!

  10. Nou ik heb er wel problemen mee maar dat komt ook omdat ik veel met men handen. Werk en worden men handel ruw en schaars en dan kan de touch scanner mijn vinger niet meer lezen dus ja!!

  11. Ik merk dat de herkenning van mijn iPhone iets minder is geworden, maar daar heb ik wel een verklaring voor.
    Altijd in de wintermaanden heb ik last van een droge huid ook op mijn vingertoppen. Dat voelt niet alleen anders, ik denk dat het ook de reden is dat mijn Touch ID minder werkt. Ik gebruik ook elke dag handcreme om het effect zoveel mogelijk tegen te gaan.
    In het voorjaar is het probleem met mijn droge huid altijd weer voorbij en ik hoop het probleem met Touch ID ook, maar zeker weet ik dat niet.

  12. @lucky: @Ron: Bij mij ook droge en eeltige handen waardoor touchID zelfs maximaal 3 dagen werkt. Had 2 x mijn rechterduim en met de verbetertruck tientallen keren extra laten scannen. Maar helaas.

    Dus verbeteren graag!

  13. Nog wat tips
    -Zetje tellefoon aan en uit
    -poets de touch id met een brilledoekje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.