Reacties voor: Apple opent iTunes-fangroep op Facebook

Apple heeft een Facebook-groep over iTunes geopend. Je kunt fan worden en krijgt dan aanbiedingen, maar die zijn alleen geldig in de Amerikaanse iTunes Store.
Lees het complete artikel → Apple opent iTunes-fangroep op Facebook

Reacties: 14 reacties

  1. Ben zeer content met mijn iPhone maar iTunes moet toch wel het meest klote programma ooit ontwikkeld zijn. Extreem traag opstarten, resource vreter, maar met 1 iphone tegelijk kunnen ‘syncen’, geen iphone to itunes transfer, geen drag and drop transfer, en eigen systeem van tags waardoor je uren bezig bent om wat orde te scheppen. (en niet te vergeten hoe lang je bezig bent met al die album covers)

  2. fan van itunes?
    ROTFLOL
    (mocht er een i hate itunes facebook komen dan ben ik van de partij! ;))

  3. Origineel geplaatst door GDD
    geen drag and drop transfer

    Hoe bedoel je? Ik kan gewoon een film (mits in het goede formaat) naar mijn iPhone ‘slepen’, zonder dat ik het eerst naar mijn iTunes bibliotheek hoef te importeren…

  4. itunes… wat was dat ook al weer?

    ohja dat programma dat je af en toe opstart om je firmware te updaten.

  5. Hey, ik ben fan van die itunes pagina maar je moet dus een amerikaans account hebben maar dat gaat enkel als je een geldige kredietkaart kan ingeven, dat heb ik dus niet. Is er mss nog een andere manier om dit te doen ?

    Gr

  6. Fan van iTunes? Zijn die er dan?

    Ik zie het als een noodzakelijk kwaad om mijn iPhone te syncen. Als mediaplayer schiet het tekort op vrijwel elk punt.

  7. @GDD: Op de mac draait hij hier anders prima 🙂

  8. Ik denk dat het een kwestie is van wat je gewend bent. Ikzelf heb totaal geen moeite met iTunes.
    Het is natuurlijk wel goed dat Apple zich gaat profileren op sociale sites. Dan is iTunes een goede keuze, omdat deze op de Mac en op windows te downloaden is.

  9. @GDD

    Zoals eM als zegt op mijn mac draait hij echt snel.

  10. Hier een tevreden windows + itunes klant. Ik geef toe, ik heb er even aan moeten wennen. Maar nu ik gewend ben aan de werking van iTunes vind ik het een prima programma. Daarnaast heb ik iTunes altijd open staan, dus last van een trage opstarttijd heb ik niet.

  11. Los van de iPhone en iPod zie ik geen beter programma dan iTunes. De meeste die er problemen mee hebben zijn het gewoon niet gewend dat nu alles voor ze gedaan wordt. Waarom zou ik willen draggen e an droppen. Of ik koop een nummer vanuit iTunes of ik rip een CD. In beide gevallen worden ze netjes georganiseerd. Het is absoluut niet traag. Zeker niet op m’n mac. Album artwork is per album te onderhouden. Ik snap niet wat daar anders aan moet. Ik kan wel gewoon meerdere ipods syncen hoor. Gewoon op hetzelfde account houden dan is er geen probleem. Ik begrijp soms echt niet dat mensen liever allerlei mapjes op hun computef willen onderhouden en die naar hun mp3 speler willen slepen. En de tags werken ook perfect. Ik weet dat het op windows anders is. Maar daar mag je niet om klagen. Daar heb je immers voor betaald.

  12. Itunes moet toch wel het enige programma zijn dat zó veel frustratie en woede opwekt dat je spijt krijgt van je iphone aankoop.
    Itunes was het eerste programma dat mij liet zien dat Apple stiekum nogal ‘crap’ is. Mooie aan de buitenkant maar zo gebruiksvriendelijk als een neushoorn.

  13. @Aldiman:
    Die mening kan ik eigenlijk niet met je delen. Ik baalde eerst wel dat ik iTunes MOEST gebruiken voor de iPhone, maar nu ik het gebruik biedt het veel voordelen 🙂
    Maak ik een leuke lijst in iTunes, staat ie ook op mn iPhone etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.