Reacties voor: Apple start open source-project voor sterke wachtwoorden

Apple is vandaag met een open source project gestart, gericht op ontwikkelaars van wachtwoordenapps. Daarmee is het mogelijk om sterke wachtwoorden te maken, die geschikt zijn voor populaire websites.

Reacties: 2 reacties

  1. Als Apple zijn sleutelhanger nog ook ‘s naar Windows zou brengen samen met de iCloud integratie, dan zou het een mooie cross-platform oplossing zijn.

  2. Al jaren gebruik ik Sleutelhanger van Apple zelf. Synchroniseert goed tussen mijn iPhone, iPad en iMac. Werkt voor mij ideaal. Het maakt op verzoek de meest verschrikkelijke wachtwoorden aan die nauwelijks over te typen zijn, laat staan te onthouden. Echt grappig is het om te merken dat op sites waar ik jaren geleden een account heb aangemaakt, er via Sleutelhanger ineens het wachtwoord omhoog komt om in te loggen. Dit terwijl ik zelf dan niet eens meer weet dat ik daar al een account had aangemaakt. Al wat ik nodig heb is Face ID. Ideaal voor mij.

    Als dit systeem door Apple gepromoot wordt qua open source software richting andere partijen, denk ik dat de wereld er een stukje veiliger op gaat worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.