Reacties voor: Apple op zoek naar Apple Maps-controleur met standplaats Amsterdam

Apple is op zoek naar een kaartenexpert voor Apple Maps in Amsterdam. Ook andere steden staan op de lijst.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Goed dat ze hier serieus mee bezig zijn. Toch mist er nog veel, zo kon ik laatst de alpenreuzen uit de tour de france niet vinden. Terwijl die wel netjes in 3D weergegeven worden, weliswaar zonder naam.

  2. Helaas kent Apple onze straat nog steeds niet, maar dat geldt eigenlijk voor iedereen met TomTom gebaseerde kaarten.

    En zowel Apple als TomTom geven nooit thuis als je het probleem meldt.

  3. En een ziekenhuis in Haarlem die in 2006 is gesloopt, staat netjes op de mappen als een ziekenhuis, terwijl de nieuwe bijna 5km verder er niet tussen staat (terwijl de sinds 2007 open is).

  4. Origineel geplaatst door Patryk
    En een ziekenhuis in Haarlem die in 2006 is gesloopt, staat netjes op de mappen als een ziekenhuis, terwijl de nieuwe bijna 5km verder er niet tussen staat (terwijl de sinds 2007 open is).

    In iOS 6 maps zit gewoon een optie “Meld een problem” waarmee je fouten kunt aanmelden. Of Apple er daadwerkelijk iets mee doet? Geen idee.

  5. Origineel geplaatst door Paul
    Helaas kent Apple onze straat nog steeds niet, maar dat geldt eigenlijk voor iedereen met TomTom gebaseerde kaarten.En zowel Apple als TomTom geven nooit thuis als je het probleem meldt.

    Mijn ervaring met de TomTom Mapreporter tool (online) is heel anders. Erg snel reactie en wijziging bij TomTom. Geen idee wanneer Apple vervolgens de wijzigingen overneemt want dat heb ik nog niet zien gebeuren!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.