Reacties voor: Apple ontwikkelt opeenvolgende iOS 8 updates gelijktijdig

Apple werkt gelijktijdig aan iOS 8.1, iOS 8.2 en iOS 8.3. Mogelijk wijkt Apple af van het gebruikelijke ontwikkelschema van iOS.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 36 reacties

  1. Dat ze maar snel een fix uitbrengen voor de carkit problemen.

  2. Ik vraag me de laatste tijd veel af tot hoeverre Apple gaat met de iPhone? Introducing the iPhone 10? Ik denk dat het stopt bij 8… En dat ze dan met namen komen… Iemand anders hier die misschien een ander idee hierover heeft? Hetzelfde met iOS…. iOS 12? Hmm… :/

  3. Zeker niet voor de iPhone 4s

  4. Hoop dat de filmrol terug komt..

  5. Mag android voorbeeld van nemen 🙂

  6. Origineel geplaatst door andre
    Dat ze maar snel een fix uitbrengen voor de carkit problemen.

    Ik had ook problemen met mijn carkit / headset.

    Na de laatste update 8.02 heb ik de bluetooth profielen verwijderd (carkit en iPhone) en de naam van mijn iPhone aangepast.

    Vervolgens opnieuw gekoppeld en nu werkt alles weer naar behoren.

  7. iOS X 10.9 Mavericks 😛

  8. Denk dat het dezelfde kant op gaat als met OS X. Maar dan iOS X 😛

  9. Graag een fix voor de zwakke wifi op mijn 5S.Is echt verschrikkelijk.

  10. Op zich wel gek, want dan kan Apple niet doorontwikkelen.

  11. Ik vraag me ook af tot hoever Apple gaat qua naamgeving. Elk jaar een iOS versie erbij. Dan hebben we over 5 jaar iOS 13. Klinkt niet aantrekkelijk.

    Ook benieuwd hoe de iPhones volgend jaar gaan heten. iPhone 6S en iPhone 6S Plus? Waarom niet als de macs? Gewoon een air en pro lijn.

  12. iPhone Air
    iPhone Mini
    iPhone Pro
    iOS X

  13. @AppleLion: iOS X mss latijnse cijfers?

  14. Hoop dat de filmrol terug komt

  15. @andre: Het probleem carkit / bleutooth is op te lossen !

  16. De TV, de Watch, wellicht de Phone air en Phone pro…..

  17. ze zullen wel moeten. Er komt stapsgewijs features op bestaande of nieuwe devices. Die moeten ook aangezet worden op ios. Dat zullen de updates wel zijn denk ik.

    En apple heeft nogal wat bugs te pletten in ios8. En ‘oude’ features te introduceren bij oa de nederlanders.

  18. 8.1: Apple Pay
    8.2: Apple Watch
    8.3: …?
    9.0: September 2015

  19. Ze mogen dringend hun wifi verbeteren want op de 8.0 is dit tráág! Ik durf gewoon niet updaten naar 8.0.2 want daar lees ik dat het nog steeds niet verbeterd is …

  20. Origineel geplaatst door Jelle
    8.1: Apple Pay
    8.2: Apple Watch
    8.3: …?
    9.0: September 2015

    Exact

  21. @andre: Carkit probleem? Dit heeft mij geholpen:
    1) Log out of icloud on the iphone – SETTINGS, ICLOUD, SIGN OUT (AT BOTTOM)
    2) Delete car/headset from iphone – SETTINGS, BLUETOOTH, SELECT DEVICE, FORGET THIS DEVICE
    3) Reset network connections – SETTINGS, GENERAL, RESET, RESET NETWORK SETTINGS
    4) Delete iphone from car memory
    5) Restart phone
    6) Pair to car/headset as normal
    7) Log back into icloud to use icloud features
    Succes. En delen van deze info n

  22. Massive iOS 8 flaw suggests parts of your password in autocomplete

  23. Origineel geplaatst door Jan
    Graag een fix voor de zwakke wifi op mijn 5S.Is echt verschrikkelijk.

    Had ik ook op mijn 5… Echter na 8.0.2 is dit een stuk beter geworden.

  24. Laten ze er eerst maar voor zorgen day wanneer ze een update uitbrengen die ook 100% goed is.
    Want de update naar iOS8 en vooral doe van 8.01 was dramatisch

  25. WiFi is nog steeds slecht op iPhone 5s

  26. Hier geen problemen met 5s en iPad3. Zowel op iOS 8.0 niet, als ook 8.0.2
    Wifi bleef en blijft normaal, bluetooth in auto blijft normaal.

  27. hier een 5S en heb de indruk dat mijn wifi signaal thuis, juist is verbeterd. Geen problemen. Zelfs achter in de tuin bereik. En dit was eerder nooit.

  28. Origineel geplaatst door Brabbeldas
    Hoop dat de filmrol terug komt..

    +1 !!!!!

  29. Ik vind ‘t echt verschrikkelijk, dat IOS-8 etc. Dat apple bij de derde versie nog steeds niet al die idiote problemen heeft weten op te lossen. Zoveel verschillende problemen ook, bij verschillende toestellen. Mijn iPhone 5s en iPad Air (geen oudjes dus) bijvoorbeeld, hebben werkelijk overal ontzettend slecht onbetrouwbaar en /of traag of vastlopend wifi-ontvangst; sommige apps werken helemaal niet meer; snelkoppelingen tonen geen afbeeldingen meer op ‘t scherm; enz, enz. Soms lijkt een probleem plots na herstart opgelost; maar even later verschijnt ‘t weer. Een blamage voor apple. Dit heb ik ook nog nooit eerder meegemaakt. De enige eerdere verslechtering vond (en vind ik nog steeds) die waardeloze kaartenapp, die d’r uitziet als een goedkope stratenkaart. Zolang al deze bij verschillende apparaten optredende verschillende problemen niet zijn opgelost, raad ik niemand meer een apple-apparaat aan!

  30. Al gehoord van user agent faker?

  31. Kan iemand mij uitleggen hoe je nu al aan een 8.3 kunt werken voordat je een werkende 8.1 hebt? Normaal gesproken bevat de laatste release ook al zijn voorgaande versies of bouwt het daar in ieder geval op voort. Vind het sowieso vreemd dat er al energie gestoken wordt in een 8.x versie voordat 8.0.x 100% goed functioneert. Zo te merken heeft Apple z’n prioriteiten niet allemaal even helder!

  32. Origineel geplaatst door Arno
    Had ik ook op mijn 5… Echter na 8.0.2 is dit een stuk beter geworden.

    Op de iPad Air echt niet dus. In de woonkamer kun je aardig van Wifi gebruik maken, boven in huis moet ik nog steeds m’n iPad 1 van stal halen. Het blijft te gek voor woorden. M’n wijlen vader zou gezegd hebben: Ga terug naar de Mediamarkt voor garantie! Met een glimlach zou ik gezegd hebben dat dat zo niet werkt. Toch zou je bijna weleens de domoor willen uithangen en inderdaad teruggaan. “Hallo, ik heb hier de Air gekocht, alleen legitieme dingen gedaan en nu werkt Wifi niet meer fatsoenlijk”… Maar goed, willen ze ‘m straks gaan opsturen, dan moet ik ‘m gauw weer inpikken want dat biedt sowieso geen soelaas. Moet ik de medewerker alsnog gaan uitleggen dat het wachten is tot Apple een fatsoenlijke update uitbrengt… Wat ik me wel afvraag: Hoe weet je nu of Aplle zo’n Wifi bug serieus neemt? Al zou je maar weten ‘We weten er van af, wordt aan gewerkt!’, dan zou ik al heel wat geruster zijn..

  33. In een project hebt met honderden libraries is dit zeer onverstandig zo niet onmogelijk. Op systeemniveau zijn er oneindig veel dependencies en als er van alles tegelijk verandert, gaat het gierend mis.
    Zijn jullie niet in de war met gedistribueerd ontwikkelen ?

  34. Het wifi bereik op m’n iPhone 5 is erg zwak. Heb de netwerkinstellingen al hersteld, maar helpt niets.. Hoop dat ze dit snel fixen!

  35. Ik hoop dat Internet en wifi problemen in iOS écht snel worden opgelost. Het is echt vreselijk irritant op o.a. mijn iPhone 5S. Apps starten traag op, werken slecht en traag en internet lijkt heel langzaam. Terwijl ik behoorlijk snel internet heb. Als ik m’n WiFi uitzet en op 4G werk, is alles normaal en snel. Er is dus echt iets met WiFi en de updates hebben daar niets aan verbeterd.

  36. heb buiten mijn carkit probleem (zag de oplossing hier dus ga ik proberen) ook na update een probleem met mijn touch.. die werkt niet meer. .. kan ook geen vingers meer toevoegen.. iemand anders dit ook?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.