Reacties voor: Apple ontvangt patenten op simkaarthouder en usb-aansluiting

Apple heeft nieuwe patenten op een simkaarthouder en usb-aansluiting ontvangen. Die eerste kan van pas komen bij rechtszaken over simkaartpatenten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Aan de usb connector van de lightning kabel zijn wel visuele veranderingen t.o.v. de 30-pin dock kabel: aan de onderzijde van de connector zijn niet enkel inkepingen in het metaal (zoals bij elke usb connector), maar ook in het daaronder liggende plastic. Hierdoor zijn de inkepingen dieper en komt de connector dus vaster te zitten in de poort.

  2. Als we toch meteen gaan haken op ‘wat mogelijk kan worden’ zeg maar. Bij de simkaart patent staat ook specifiek MacBook Pro aangegeven. Om de 3G MacBook Pro geruchtenmolen weer even aan te slingeren.

  3. Of een TV met 4G :+

  4. Ja, het wordt idd. wel eens tijd voor een nieuwe Lightning connector…

  5. Device 100 could be an iPhone, MacBook Pro, iPad or monitor (or possibly a tv)

    Willen ze soms i.p.v. smartcards in de Apple TV micro sim’s gaan gebruiken? Dan staat dat meteen in connectie met al je andere Apple producten. Misschien ook tv abonnementen via micro sim?

  6. Wel vreemd dat in het plaatje een
    Microsim beschreven staat. Neem aan dat nanosim hiervoor al bekend was? En naast de huidige 3 usb stekkerstandaarden (standaard, mini en micro) zit ik niet echt te wachten op een vierde standaard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.