Reacties voor: Apple ontvangt patent op eigen Street View-variant

Een nieuw Apple-patent beschrijft een variant op Street View die wel eens aan Apple's eigen Kaarten-applicatie kan worden toegevoegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Apple maps is een flop, Siri functioneert nog als een beta. Ik verwacht hier niet veel van in korte tijd..

  2. Ik denk dat de mensen ginder bij Apple meer koffie zitten te drinken dan iets te verwezenlijken. Apple maakt dan ook geen enkele indruk meer bij niemand.

  3. Dit is toch zielig.
    Als je dit gaat patenteren zonder een serieus plan om ook met Fordjes Ka over de hele wereld rond te gaan rijden, ben je echt de weg kwijt.
    (nee, Google gaat die dataset niet weggeven en ook niet tegen kostprijs licenseren)

  4. Dames, Apple Maps is geen flop. Het heeft alleen wat foutjes maar dat komt omdat Apple nog niet zo lang in de maps-business zit als Google. Ze komen er wel! Ze gaan met flinke stappen vooruit.

    Maar over ‘t artikel: ik dacht niet dat Apple Maps nog Street View nódig zou hebben. Ik dacht als alles nou 3d-gemodelleerd wordt, dan kan je in 3D door de omgeving “rond vliegen”. Dat lijkt mij al veel beter dan Street View waar je alleen maar door foto’s heen zit te klikken.

  5. Waarom toch het wiel opnieuw uitvinden en niet toegeven dat er betere alternatieven zijn waar Apple hoogstwaarschijnlijk nooit aan kan tippen? Besteed het geld toch nuttig en maak iets nieuws en innoverends…

    @Tom van Zummeren: Ben ik het zeker niet mee eens, de keren dat ik street view gebruik is juist om te kijken hoe het er echt uitziet, juist omdat het fotos zijn.

  6. ik erger me scheel aan de mensen wie altijd zo negetief zijn over apple.
    koop lekker een android toestel. en ga naar http://www.androidplanet.nl
    want daar is alles beter.

  7. Origineel geplaatst door tim
    ik erger me scheel aan de mensen wie altijd zo negetief zijn over apple. koop lekker een android toestel. en ga naar http://www.androidplanet.nl want daar is alles beter.

    Ja want kritiek daar kan een Apple gebruiker maar slecht tegen he.

  8. @donstil: De Apple-hater blijkbaar ook …

  9. Op m’n Wii U werkt kantelen ook bij Google Maps…

  10. Zijn er, naast Google, nog andere bedrijven die auto’s de weg op sturen om “streetview” foto’s te maken? Ofwel, kan Apple deze data ergens inkopen of moeten ze zelf op pad? Als ik me niet vergis is Google toch al jaren bezig om e.e.a. in kaart te brengen…en ze zijn nog lang niet klaar.

  11. You know when you’re an apple fanboy when you say even Apple maps is…..

    Moest even. Of je t nou wil of niet, geef gewoon toe dat apple maps ronduit slecht is. Lanceer het 3 jaar later en een excuusbrief is niet nodig, het is gewoon te snel op de markt gebracht. Als je niet tegen kritiek kunt van je heilige apple merk gaat er iets goed mis. En ja, ik heb een android telefoon, ook daartegen is natuurlijk kritiek uit te brengen. Ik zeg ook niet dat android beter is. Maar gebruik ook ios, op een ipad. En apple maps is gewoon kwalitatief uitermate teleurstellend.

  12. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    @donstil: De Apple-hater blijkbaar ook …

    Ik voel me met meer dan 10 apple producten absoluut niet aangesproken.

  13. Is het mogelijk dat in de toekomst ook Apple maps ook op icloud.com komt of is dat alleen maar verre toekomst

  14. Mensen mensen, wat is er eigenlijk zooooo slecht aan de apple maps? Elke keer dat ik hem heb gebruikt als navigatie(heb zelf andere navigatie maar heb deze paar keer geprobeerd om te testen) heeft ie me gebracht waar ik moest zijn.
    Ik hoor altijd maar dat iedereen hem zo slecht vind, maar wat vind je er precies zo slecht aan?
    Mijn enige minpunt is: die stem irriteert me mateloos.

  15. Euh… Beste telefoon(globaal bekeken inclusief AppStore, iTunes,…) , veruit beste tablet, beste muziekspeler(iPod),mooiste en beste laptops( ook mede door software) idem voor vaste pc ( imac) . Zal wel goede koffie zijn zeker dan…@sunlightzeep:

  16. @Tokke +1!

  17. Apple maps is slecht, vindt enkel de navigatie goed (vebruikt ook veel minder data dan Google maps).

    Maar kan wel een groote concurrent WORDEN van Google maps.

  18. Grappig, als Samsung telefoon uitbrengt dat lijkt op die van Apple is het kopieeren. Maar als Apple streetview kopieert van Google is het innovatie.. Faalhazen.

  19. Origineel geplaatst door Carel: Zijn er, naast Google, nog andere bedrijven die auto’s de weg op sturen om “streetview” foto’s te maken? Ofwel, kan Apple deze data ergens inkopen of moeten ze zelf op pad? Als ik me niet vergis is Google toch al jaren bezig om e.e.a. in kaart te brengen…en ze zijn nog lang niet klaar.

    De enige partij in de wereld die dit net zo goed of zelfs beter kan dan Google is een Nederlands bedrijf: CycloMedia. Earthmine kon het ook maar is kleiner en net overgenomen door Nokia voor nokia maps.

  20. Het valt me op dat Apple Mao’s weinig lokaties kan vinden door de naam in te geven. Googlemaps springt er direct naar toe. D’r database is onvoldoende gevuld denk ik dan. Verder vind ik die kaartjes prima…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.