Reacties voor: Apple ontslaat Maps-manager en zoekt hulp bij TomTom

Apple heeft Richard Williamson ontslagen, hoofd van het Apple Maps-team. Om Apple Maps te fixen zoekt het hulp bij TomTom.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. En daar sneuvelt de eerste. Ik ben benieuwd wat de volgende vervanger gaat doen.

  2. Nou dan zal Apple binnenkort wel Apple kopen, hebben ze meteen een leuke ingang voor Apple producten bij een hoop autoleveranciers en hun eigen kaartenbedrijf

    “Live” traffic van Tomtom is typisch iets Apple achtig…

  3. Iets teveel apple Bert, denk dat de tweede tomtom moet zijn? 😉

  4. Weet niet waarom er zoveel drukte over is. De Apple Maps werken véél beter dan de oude Google maps IMHO. Snellere vector kaarten, offline caching, etc.

  5. Maar TYR er zijn ook een hoop dingen die minder werken en dan met name het zoeken op willekeurige namen. Maarja dat is dan ook wel weer google zijn eigen ding.

  6. Origineel geplaatst door Jop
    Iets teveel apple Bert, denk dat de tweede tomtom moet zijn?

    Hahaha, je hebt helemaal gelijk… Apple die Tomtom koopt….

    Waar het hart vol van is…

  7. Ziet er wel mooi uit maar je vind weinig locaties..,
    Gebruik nu Google voice app en schakelt dan door naar … Googlemaps. Weet je het adres dan kan het natuurlijk wel met de Apple kaart maar dan gebruik ik liever een offline kaart.

  8. Van mij mogen ze de manager van de iOS App store ook wel ontslaan, dat nieuwe design vind ik slechter dan de Apple Maps (als je het vergelijkt met de begin dagen van Google Maps, zo slecht nog niet).

    Oh wacht dat is Cue!

  9. Grr apple maps vind nog bijna niks aan locaties. Beter fixen ze dat probleem snel.

  10. Ik gebruik apple maps niet. Vind men tomtom app toch wel stukken beter. Zeker voor in het buitenland. Hij heeft me al veel uit de nood geholpen daar waar mijn gps van uit de auto me dan verkeerd stuurde.

  11. Volmondig mee eens! Huidige App Store is ook nog eens hartstikke traag.

    Origineel geplaatst door Kjvdven
    Van mij mogen ze de manager van de iOS App store ook wel ontslaan, dat nieuwe design vind ik slechter dan de Apple Maps (als je het vergelijkt met de begin dagen van Google Maps, zo slecht nog niet).Oh wacht dat is Cue!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.