Reacties voor: Apple ontkent betrokkenheid Steve Jobs bij e-mailwisseling

Apple ontkent dat Steve Jobs een e-mailwisseling met een zekere Jason Burford heeft gehad, waarin hij de fameuze woorden "Relax, it's just a phone" zou hebben uitgesproken.

Reacties: 18 reacties

  1. Ik kon me uberhaupt al niet voorstellen dat Steve Jobs zelf e-mails stuurt aan klanten…

  2. Volgens mij zijn gewoon al die mailtjes nep.. Waarom zou Steve uberhaupt de moeite nemen die e-mailtjes te lezen laat staan te beantwoorden.. Denk dat hij wel betere dingen aan zijn hoofd heeft.

  3. Slaat inderdaad te ver door. Iemand als Steve Jobs zou echt geen tijd moeten hebben om dit soort mailtjes te beantwoorden. Ik durf te wedden dat hij duizenden mailtjes per dag krijgt. Die worden echt niet door hem zelf beantwoord hoor. Zijn echte e-mail adres is vast geheim voor de meesten. Misschien dat één of andere hoge support man toestemming heeft gekregen om mailtjes te beantwoorden.

  4. Steve Jobs die zegt dat de iPhone 4 “slechts een telefoon is”. Geloof je het zelf?

  5. Ik kan me al niet meer voorstellen dat het hem ene moer interesseert, zolang wij als een stelletje schapen zijn zooi blijven kopen……

  6. @WvB22: Ik denk dat het ook vaak aandachttrekkerij is. Mensen die het leuk vinden om met Paul de Leeuw en Maxime Verhagen te twitteren, omdat ze dan toch een beetje het idee hebben dat ze ‘iemand zijn’, erbij horen.

    Heb zelf nog nooit een mailtje naar Steve gestuurd en ben ook niet van plan dat te doen. Gisteren nog een verzoek gekregen van een lezer (die al zoveel mailtjes had gestuurd dat hij vreesde op de stalklijst te staan). Niet aan beginnen, wat een onzin…

  7. @Joost:
    Inderdaad, net als Sint Niklaasje, die doet het ook vast niet zelf.

  8. op D8 conference zegt Jobs zelf dat hij af en toe mails beantwoord..

  9. Hij zal ook vast af en toe mails beantwoorden..dacht inderdaad dat Jobs dat ook een keer had gezegd.
    Maar wat is wel echt van hem en wat niet? Kan zoveel geknoeid worden met die mailtjes…

  10. Natuurlijk beantwoord Jobs af en toe zelf een mailtje, het is alleen wat zielig dat er dan gelijk trieste types gaan mailen in de hoop beroemd te worden op wat nerd sites.

  11. Maar Gonny, als wij van jouw een persoonlijke reactie krijgen, gaat ons hart ook sneller kloppen hoor. Dat heb je gewoon als je antwoord krijgt van een bekendheid en geweldig persoon die aanzien verworven heeft! 😀

    Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @WvB22: Ik denk dat het ook vaak aandachttrekkerij is. Mensen die het leuk vinden om met Paul de Leeuw en Maxime Verhagen te twitteren, omdat ze dan toch een beetje het idee hebben dat ze ‘iemand zijn’, erbij horen.Heb zelf nog nooit een mailtje naar Steve gestuurd en ben ook niet van plan dat te doen. Gisteren nog een verzoek gekregen van een lezer (die al zoveel mailtjes had gestuurd dat hij vreesde op de stalklijst te staan). Niet aan beginnen, wat een onzin…

  12. @killingsjaakie: Pas maar op straks krijgt ze nog sterallures. 😉

  13. we horen al sinds jaar en dag berichten over Jobs en zijn emailtjes aan klanten, zou dit dan allemaal onzin zijn?

  14. Als dat zo is dat die bepaalde mails daadwerkelijk niet van Steve komen, dan zijn dat mensen die hopeloos op zoek zijn naar een one minute of fame. Ik heb hier maar één woord voor… “zielig”.

  15. steve’s adres is vlgens mij sj@apple.com, natuurlijk is dat niet zijn prive email, en waarschijnlijk leest hij niet alles zelf.

  16. wel lache, volgens mij houd jobs z’n iphone ook verkeerd vast, hij heeft niet bijster veel bereik xD

  17. Ik voel me al een hele vent als ik een mailtje krijg van iemand die iemand kent die Steve kent.

  18. @sty – Sommige zullen best echt zijn. Maar ik denk dat er ook veel aandachttrekkers tussen zitten.

    @killingsjaakie: *bloos*

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.