Reacties voor: Apple onthult OS X 10.10 Yosemite met nieuw uiterlijk

Apple heeft OS X 10.10 Yosemite aangekondigd, de nieuwste versie van OS X met diverse verbeteringen. Lees hier wat er nieuw is!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Hé ik heb een vraagje. Ik heb mijn iPhoto en iMovie volledig verwijdert van mijn Mac. Ik dacht dat ik die achteraf terug gratis kost downloaden in de App Store als ik ze terug nodig had. Krijg ik bij deze update die 2 programma’s terug?

  2. iOS Developer kunnen ook de beta van OS X Yosemite downloaden!

  3. Viel me op dat iTunes ook een nieuw logo heeft gekregen.. Rode achtergrond witte muzieknoot.

  4. Zo ziet de Muziek app er toch ook al uit in iOs 7? Anyway,

    persoonlijk ben ik erg enthousiast over alle aankondigingen,
    maar iPhoto op de schop, weer 10k foto’s sorteren in een nieuwe app, de moed zakt me in de schoenen, dat hoefde voor mij niet..

    Verder, knap werk apple! Airdrop tss ios en osx kijk ik het meest nr uit denk ik. Verder ook effe dropbox én wetransfer in 1 beweging ‘overbodig’ gemaakt 😉

  5. Heel erg prettige samenvatting, dank!

    Een vraag: Markup is toch gemaakt voor Mail en niet voor, zoals in het artikel staat, Safari?
    (Red.) Dit is nu gecorrigeerd.

  6. Weet iemand of de telefoonfuncties ook op je Mac beschikbaar zijn als je iPhone niet op iOS 8 draait?

  7. @Joris: Geen idee maar het dat lijkt me wel, aangezien er software op de mac en de phone nodig zal zijn om ze te linken.

  8. @Sebastiaan Nieuwenhuis: kunt ge da nu al installeren?

  9. @Angelus: volgensmij zijn deze apps sowieso gratis te downloaden als je ze vanuit de verpakking al gratis kreeg. probeer te kijken bij de mac app store bij aankopen, misschien kan je daar je iLife apps terugvinden.

  10. Origineel geplaatst door Angelus
    Hé ik heb een vraagje. Ik heb mijn iPhoto en iMovie volledig verwijdert van mijn Mac. Ik dacht dat ik die achteraf terug gratis kost downloaden in de App Store als ik ze terug nodig had. Krijg ik bij deze update die 2 programma’s terug?

    Als ze voorgeïnstalleerd waren, dan zitten ze niet in de aankopen van jouw Apple ID (want je hebt ze niet gekocht én je hebt ze niet geüpgraded naar de nieuwste versies via de App Store) en zijn ze betaald voor jou. Heb je een van de ‘nieuwe’ Macs, dan zijn ze gratis voor jou. Heb je niet de nieuwste generatie, dan kosten iPhoto en iMovie ieder respectievelijk € 13,99.

    Als je een CD/DVD hebt gekregen bij aanschaf, dan kun je die versies installeren en gratis via de App Store upgraden (= toevoegen aan je Apple ID en daarna de upgrade downloaden).

    Ik weet niet of wat Tim hierboven zegt klopt, ik vrees echter van niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.