Reacties voor: Apple onthult nieuwe iPods (2015-modellen)

Na een paar weken van geruchten is het nu officieel: Apple heeft zojuist nieuwe iPods voor de 2015-collectie onthuld. Lees er hier alles over.
Lees het complete artikel → Apple onthult nieuwe iPods (2015-modellen)
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Yyyess!!! 128 GB!!!

  2. Of je neemt gewoon een iPhone, kan je ook gelijk bellen

  3. Is dit een grap?? Nieuwe iPods nu ook al met die lelijke uitstekende cameradop die altijd in de weg zit?? En 128GB maximum? Zelfs de iPod Classic (die helaas niet meer geleverd wordt) had 160GB, al jaren geleden. Wat een sof…..

  4. Een uitstekende camera en geen touch ID? Hmmm had iets meer verwacht van Apple

  5. Origineel geplaatst door Chris
    Is dit een grap?? Nieuwe iPods nu ook al met die lelijke uitstekende cameradop die altijd in de weg zit?? En 128GB maximum? Zelfs de iPod Classic (die helaas niet meer geleverd wordt) had 160GB, al jaren geleden. Wat een sof…..

    Die “uitstekende cameradop” was al aanwezig op de iPod touch v5.

  6. Uiteraard krijgen we nu ook een heleboel reacties in de trant van… Is dit een grap.. maar:

    Uitgaande van de meeste gebruikers: ‘Kids’ jong en oud.. En wat ouder.. Is dit een heel fraai machientje! En met de komst van alle zwaardere games (voor diegene die deze spelen) is dit een mooie upgrade..

    We gaan er even vanuit (ik dan) dat met de toekomstige upgrade van de AppleTV je straks in je broekzak een flinke spelcomputer hebt.

    klaagt u maar verder:

  7. Origineel geplaatst door Chris
    Is dit een grap?? Nieuwe iPods nu ook al met die lelijke uitstekende cameradop die altijd in de weg zit?? En 128GB maximum? Zelfs de iPod Classic (die helaas niet meer geleverd wordt) had 160GB, al jaren geleden. Wat een sof…..

    Drama queen. Zit die paar millimeter van de uitstekende cameralens echt in de weg?

  8. Een “simpele” software-update voor de iPod-Classic om het (ver)nieuw(d)e DRM te kunnen gebruiken was voor mij meer dan genoeg geweest.
    Kom op Apple (of hackers), zo moeilijk kan dat niet zijn.
    Ik wil niet terug van 160GB naar 128GB door een iPod Classic weg te gooien (?!) en te vervangen door een iPod Touch, die volgens mij ook nog eens een veel beroerdere batterij-duur heeft
    En nee, ik hoef en wil geen spelletjes spelen op een iPod … ik wil gewoon muziek afspelen …
    Blijkbaar heel vreemd anno 2015.

  9. Lelijke kleuren, dat roze en blauw (en goud vindt ook maar een bepaald deel van de bevolking mooi)

    De vorige shuffle was bijv ook in groen verkrijgbaar. Een lekker fris kleurtje.

  10. @Melvin: Mee eens snap niet dat dat er niet in zit. Jullie??

  11. Weet je wat ik nou zo leuk vind? Toen de iPhone 6 uit kwam met een iets uitstekende lens er veel commentaar kwam uit het Samsung honk. Later komen ze zelf met een Galaxy uit met net zo’n lens. Het blijft dus zo dat Samsung maar blijft kopiëren en Apple vaak goede dingen bedenkt.

  12. Wat een zeurpieten hier zeg
    Ik ben blij dat hij een A8 processor heeft ipv A7 en een m8 en net zo goede camera als iPhone 6..

    En 32GB!
    2012 iPod: 32GB €320
    2015 iPod: 32GB €280

    Het valt mij allemaal heel erg mee 😀

    En goud ziet er zoo goed uit <3

  13. De mijne al besteld, ik zat te wachten op de iPhone gelijkwaardige camera, super!

  14. Origineel geplaatst door abc: Wat een zeurpieten hier zeg
    Ik ben blij dat hij een A8 processor heeft ipv A7 en een m8 en net zo goede camera als iPhone 6..

    En 32GB!
    2012 iPod: 32GB €320
    2015 iPod: 32GB €280

    Het valt mij allemaal heel erg mee 😀

    En goud ziet er zoo goed uit <3

    Zo dacht ik er ook over. Scherpe prijzen en A8 processor. Voor Touch is dit voor kids en als portable spel computer top.

  15. Dus dit is gewoon een Iphone 6 zonder touch id met het 4 inch scherm van een Iphone 5.
    Am i right?

  16. Origineel geplaatst door Hans: Dus dit is gewoon een Iphone 6 zonder touch id met het 4 inch scherm van een Iphone 5.
    Am i right?

    En je kunt er niet mee bellen…

  17. Het zal vast weer aan mij liggen maar Apple begint nu toch echt saai te worden

  18. Nu begrijp ik toch niet waarom jullie allemaal zitten te zeuren.

    Natuurlijk zit hier geen Touch-ID in? Dit is namelijk ook ‘maar’ een iPod hé? Dit is een apparaat voor vooral kinderen (denk ik) wat hebben zij eraan dat ze hun iPod kunnen ontgrendelen met hun vingerafdruk?

    En wat had je verwacht van een iPod touch? Dat er ineens een 3D-scherm inzit?

    Ik vind de nieuwe kleurtjes best wel gaaf, en hoop zeker dat Apple deze ook naar de iPhone 6S zal brengen. 😊

  19. Ieder z’n meug…!! Inderdaad voor kinderen én ouderen die op hun Nokia 3310 weinig muziek kwijt kunnen erg handig. Gun iedereen z’n pleziertje! Zelf heb ik als laatste een iPod Photo gehad met 60 GB denk ik. Toen kwam de iPhone.

  20. … nog even toevoegen dat je tegenwoordig bijna OVERAL wifi hebt .. en dus.. Kunt Facetime’n of Skypen, das toch bijna bellen ..

    en met alle andere ‘bel’ Apps die beschikbaar zijn.. Deze iPod Touch is toch prima toevoeging.. Tja dat ze gewoon de classic hadden moeten doorvoeren voor sommige is een feit.

  21. Mooie specupdate, afschuwelijke kleuren.

  22. @Corryworst: ik vind de kleuren ook echt spuuglelijk. De blauwe en de roze dan. De andere kleuren kenden we al natuurlijk maar op de een of andere manier vind ik ze niet zo bij de iPod lijn passen. Zouden de iPhone’s ook deze kleuren gaan krijgen?

  23. @Dennis: Je hebt helemaal niet ‘tegenwoordig bijna overal wifi’. In sommige bussen en treinen. In veel scholen en bedrijven. In sommige winkels en horeca (maar irritant inloggen op WiFi die soms ongevraagd berichten op je FB zet) en op straat als je Ziggo hebt. Anders op straat bijna niet.

  24. Ik heb nog steeds een iPod touch voor weekendjes weg en vakantie, deze gaat op de Böse speaker en klaar.
    Je heb geen gezeur met kabeltje of Bluetooth waardoor je eigen telefoon gelijk leeg loopt, en ook als je effe wat te ver loopt dat muziek slechter word door slechter Bluetooth gebruik.

    Ik zal dus wellicht nog wel eens een nieuwe kopen nu nog de 3de generatie dacht ik, maar wat ik wel jammer vind nog steeds 16gb Apple kom op zeg.

  25. Tsja, beetje vreemde specs, is zo toch een beetje too little too late, vlees noch vis.

    Verbaast me vooral dat ze het 4″ scherm hebben gehandhaafd. Juist voor een mediaspeler – de touch is toch meer dan alleen een muziekspeler – zou een 4,7″ of 5,5″ scherm meerwaarde hebben gehad.
    Eigenlijk meer nog dan voor een smartphone imho. Hiermee hoef je niet te bellen en gebeld te (kunnen) worden, dus je hoeft ‘m niet permanent in broekzak of handtas te hebben zodat de omvang minder een issue is.

    Met 5,5″ zou het zelfs een ideaal opstapje naar de iPad (mini) zijn geweest voor de jongste Apple fanboys&girls in spé… en dan had je ook meer reden gehad om zoveel geld voor de 128G uit te geven: daarop valt best nog video te kijken.

    En de prijzen zijn eigenlijk nog steeds best pittig voor een ‘slimme telefoon waarmee je niet kunt bellen’. Voor de €229 van de 16 GB heb je ook een complete 5,7″ èchte smartphone, die je (eventueel later) voor €65-€80 met micro SD uit kunt breiden tot meer dan de 128GB waar Apple €449 voor vraagt…

    Positief is wel dat dit de eerste 4″ Apple is met 128GB, hopelijk krijgt de 5S opvolger nu toch ook die capaciteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.