Reacties voor: ‘Op 15 maart onthult Apple de iPhone 5se en iPad Air 3’

Volgens Mark Gurman zal Apple op 15 maart 2016 een nieuw Apple Event houden om onder meer de iPhone 5se en iPad Air 3 te onthullen. Wat kunnen we nog meer verwachten?
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Geen MacBook pro’s? 😞

  2. Hopelijk is de 5SE wel met 2GB geheugen ,anno 2016.

  3. @Mo: Ik hoop dat ze in juni komen

  4. Geen nieuwe router??

  5. @sint: Anders heb je er last van omdat?

  6. Het zou mij ook niet verbazen als Apple een dezer dagen aankondigt dat zij internetreus Yahoo overnemen en dat ook aankondigen op de 15e. Immers zit Yahoo nu in zwaar weer en heeft Apple in 2012 al belangstelling getoond.

  7. Origineel geplaatst door sint: Hopelijk is de 5SE wel met 2GB geheugen ,anno 2016.

    Prima geheugenbeheer in iOS, 1GB is in mijn ogen al ruim voldoende.Er zijn natuurlijk mensen die nooit even hun apps ECHT sluiten ( op uberhaubt nooit hun telefoon een keer herstarten ) en die merken het misschien als er extreem veel open staat.Maar dat type mensen krijgt sowieso toch wel prestatieproblemen ongeacht de hoeveelheid geheugen.

  8. Hebben hebben!!!!

  9. @Danny Princen: Dit is natuurlijk niet waar. Een heel groot voordeel dat dit meebrengt is alleen al dat tabbladen in safari op de achtergrond actief blijven en deze niet herstart hoeven worden. Of dat er gewerkt kan worden met meer dan twee apps zonder dat de derde weer moet herladen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.