Reacties voor: ‘Apple werkt aan online tv-dienst’

Apple wil concurreren met kabelproviders, aldus de laatste geruchten. Voor een vast bedrag per maand krijg je een programmabundel om naar te kijken.
Lees het complete artikel → ‘Apple werkt aan online tv-dienst’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Kijk, daar wacht ik al eeuwen op! Ben alleen bang dat ‘t voorlopig alleen wordt uitgerold in de VS en wij, door Buma Stemra bv of één of andere mediawet weer achter ‘t net gaan vissen…

  2. Al jarenlang wordt een nieuwe apple tv verwacht. Ik verwacht er dus voor 2015 weinig van, ook omdat de atv3 gewoon nog voldoet.

    Zelf kijk ik af en toe bloomberg maar heb weinig behoefte aan nog meer kanalen. Liever veel minder en dan goed.

  3. Nog even en we smeren Apple pindakaas op de boterham. Laten ze het nu lekker houden bij de mobieltjes en tabletjes, waarom toch altijd de geldingsdrang om nog machtiger te willen worden??

  4. Eerst Apple TV 3 jailbreaken..

  5. Ervaringen uit het verleden bieden hier helaas wél een garantie voor de toekomst: Apple zal zo’n televisie streamingdienst NIET meteen naar Europa uitrollen en al helemaal niet naar Nederland. Liever lees ik dat Apple bezig is met de voorbereidingen van een Apple Smart TV, maar wie weet… Ik heb mijn hoop nog niet (helemaal) opgegeven!

  6. @macaanzee: Smart Tv kun je waarschijnlijk vergeten. Men heeft vaak al goeie tv’s in huis en dan is zo’n toegevoegde settopbox als ATV4 goede toevoeging. Hopelijk is Apple niet dom en biedt het a la Netflix over hele wereld aan.

  7. Mijn Apple tv 3 is tegenwoordig traag als ik airplay wil opstarten. Ios 8 zit ook vol met bugs.

  8. Ja laat ze eerst eens apple tv goed werkend krijgen. Heb er twee waarbij van één de airplay het niet doet. En de ander slechts alleen op mijn iphone. Ipad weigert. Apple remote werkt niet… Etc.

    Wat een drama product is die apple tv zeg..

  9. Een gejailbreakte ATV3 zou toch geweldig zijn. Is er dan niemand die er aan werkt? De PS3 was ook jarenlang niet gehackt maar dat is uiteindelijk ook gelukt.. Het is gewoon jammer dat de ATV zo gesloten is. De apps die erop zitten heb ik geen reet aan..

  10. Onze AppleTV 2 doet het prima. Raar dat de opvolger het dan minder goed doet. Wel vinden wij het aanbod via iTunes beperkt. Geen BBC iplayer bv. Dan maar UnoTelly erbij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.