Reacties voor: Zo kijk je het ‘One World’-concert via Apple Music en Apple TV

Met Lady Gaga, Jimmy Fallon en meer
Het is zover: Apple gaat op 18 april het grootscheepse liveconcert 'One World: Together At Home' streamen. Ook Amazon, Facebook, Twitter, YouTube, de BBC en talloze andere organisaties doen mee.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Het doel is niet om geld op te halen. Lady Gaga heeft in 7 dagen tijd 35 miljoen opgehaald door met 68 verschillende corporaties in gesprek te gaan. Het doel van het concert is juist, het neerleggen van je portemonnee en genieten van een show vol live muziek om even te vergeten wat er allemaal speelt!

  2. Dat is nou niet een line-up waar ik warm van word. Een hoop oud gedienden en een paar jonge artiesten die niet door de mand vallen zolang ze gebruik kunnen maken van autotune… Wat gaat David Beckham ook doen? Een bal hooghouden op het podium of zingt hij inmiddels ook?

  3. Origineel geplaatst door Macvin
    Dat is nou niet een line-up waar ik warm van word. Een hoop oud gedienden en een paar jonge artiesten die niet door de mand vallen zolang ze gebruik kunnen maken van autotune… Wat gaat David Beckham ook doen? Een bal hooghouden op het podium of zingt hij inmiddels ook?

    Zaag niet. Ze doen tenminste iets om de mensen thuis te entertainen. En ze hebben een zeer groot bedrag verzameld om de zorgverleners te steunen om deze virus klein te maken. Je zou blij moeten zijn. En als het jou niet aanstaat kijk dan niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.