Reacties voor: Gerucht: ‘Apple One is de nieuwe alles-in-één-bundel, release in oktober’

Apple legt volgens bronnen de laatste hand aan een alles-in-één bundel genaamd Apple One. De bundels zouden in oktober beschikbaar komen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Zou mooi zijn moest iCloud er ook mee in verwerkt zitten.

  2. Wat mij betreft mogen ze de concurrentie met Amazon aangaan

  3. Zou toch wel interessant zijn als je dan tenminste per maand kunt wisselen bijvoorbeeld. Je probeert ene maandje Arcade, blijkt niets te zijn voor je, dus ga je door voor AppleTV+. Tijdelijk wat extra opslagruimte nodig? Even een vinkje bij iCloud opslag. etc. etc. Ben vooral benieuwd naar de prijs!

  4. De uitdaging is simpel voor Apple. Je kunt de mooiste bundels aanbieden, maar als je qua inhoud gewoon geen serieuze concurrent bent, helpt dat weinig. Apple TV heeft tov alle andere diensten geen meerwaarde- kun je lang beweren op kwaliteit te willen scoren. Voor Apple Arcade geldt het zelfde. Apple News bestaat hier nog niet eens. Leuk plan dus. Voor mij iig totaal niet relevant. Ik hoop op een stabiel ios14, een oplossing voor het arm x86 Virtual machine probleem, een mooie Mac book pro 14”. Maar eens afwachten welke weg Apple inslaat. Tegen echte content aanbieders gaan ze het nooit winnen.

  5. Top! Nu meer en veel betere content.

  6. Nu nog een combi maken met iCloud en de mogelijkheid je eigen domeinnaam toe te voegen (zoals in het verleden met Mobile Me) . Mooie prijs er aan hangen en Ik zeg, top deal!

  7. Geen icloud opslag zonder Arcade? Wat is dat voor onzin.

  8. Ze zouden een soort mix and match abbo moeten maken waarbij je zelf een aantal kan kiezen en maandelijks kan wijzigen

  9. Ik ben nu al €15,- per maand kwijt aan opslag en music. Voor 1 of 2 euro extra zou ik arcade er wel bij willen hebben. De rest hoef ik niet. Maar voor €20,- een all-in abo zou ik nog wel overwegen

  10. @Jaap Couro: In tegenstelling tot andere streamingdiensten heeft Apple dan ook geen catalogus om op terug te vallen.

    Apple heeft gekozen voor een Originals Only strategie en dat kost tijd.

  11. Origineel geplaatst door Misha
    @Jaap Couro: In tegenstelling tot andere streamingdiensten heeft Apple dan ook geen catalogus om op terug te vallen.

    Apple heeft gekozen voor een Originals Only strategie en dat kost tijd.

    Eens, maar daarmee red je het nooit tov de concurrentie. Eigen geproduceerd materiaal (en iedere serie kost veel tijd) veroudert snel. Tegen een Disney entertainment concern of partijen die met Hollywood en co samen werken en daarnaast eigen content maken (Netflix, Amazon) bokst Apple nooit op. Dat blijkt ook wel uit de ontwikkeling van Apple TV.

  12. Is voor mij alleen interessant als Icloud ook bij Basic kan worden toegevoegd

  13. Laat ze maar eens een goede iCloud Keychain app uitbrengen. Universeel, voor Windows, Mac en Linux.

  14. Ik weet niet waar de geruchten vandaan komen dat het iPhone 11S event (zo noem ik het nog maar even) in oktober pas komt. Ook al kunnen ze pas later leveren, is het commercieel slimmer om nieuwe producten toch in september aan te kondigen. Dan weet je wat er komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.