MacBook Pro poorten

Reacties voor: Apple onderzoekt MagSafe-probleem bij 16-inch MacBook Pro

Sommige bezitters van een 16-inch MacBook Pro klagen dat ze problemen hebben met opladen via MagSafe 3, de nieuwe magnetische oplader. Het probleem doet zich vooral voor als de MacBook gesloten is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb dit probleem bij mijn MacBook Pro 15” uit 2017. Hij laadt dan weliswaar niet via MagSafe. Maar wanneer hij dichtgeklapt is laadt hij niet altijd op. Denk oprecht dat het een macOS Monterey dingetje is..

    Time will tell i guess?

  2. Ik had het zelfde probleem en ben bij Apple langs gegaan en een vervangend model gekregen

    We hebben samen aan tafel onderzoek gedaan en een MacBook Air en een MacBook Pro ouder model er bij gepakt en allebij op monterey deze hadden het zelfde probleem

    Vervolgens hadden we een met big sur en daar trad het probleem niet op

    Dus als ik het moet zeggen foutje in de software ?

  3. aha ik zie het al, apple heeft weer een grootschalige anonieme beta product gelanceerd waar iedereen verplicht aan mee doet :_)

  4. Origineel geplaatst door david
    aha ik zie het al, apple heeft weer een grootschalige anonieme beta product gelanceerd waar iedereen verplicht aan mee doet :_)

    Het lijkt de Staat wel.

    OT: dit software probleem wordt vast en zeker opgelost. Want het lijkt er maar al te sterk op dat dit het is. Als het WEL werkt maar niet in een bepaalde staat.

  5. Ik heb het probleem dat mijn magic mouse niet meer scrolt als de macbook uit slaapstand komt. Moet dan bluetooth connectie verbreken en weer opnieuw connecten.
    Zeer irritant!

  6. Gaan jullie ook nog een stuk schrijven over het RAM lekkage probleem?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.