Reacties voor: Apple onderhandelt over Apple Store in nieuwe World Trade Center

Apple is in onderhandeling om een Apple Store in het nieuwe World Trade Center (WTC) te vestigen. Exploitant Westfield probeert luxe merken te trekken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. 500 a 600 dollar per square feet???
    Dat is 5500dollar per vierkante meter!!

    Voor een beetje Apple store praat je dan over 1,5 tot 2 milj huur!!!
    Mag hopen dat dat per jaar is.

  2. Doet me denken aan die luxe winkelcentra’s waar een winkel als Apple Store vergeleken met die andere winkels “goedkoop en betaalbaar is”.

    Maar is dat niet een beetje overdreven? Ze hebben al 5 winkels in NYC, een 6de lijkt mij overbodig, nu heb je dus per 2,1mln inwoners daar 1 Apple Store.

  3. Origineel geplaatst door Patryk
    Ze hebben al 5 winkels in NYC, een 6de lijkt mij overbodig, nu heb je dus per 2,1mln inwoners daar 1 Apple Store.

    Tel daar nog een paar miljoen bezoekers bij op, Amerikanen uit andere staten en buitenlanders. 😉

  4. Ach ach
    Wat een pracht en praal, superlatieven en het moet met behulp van een of andere antenne weer zo nodig het hoogste gebouw zijn.
    Sorry hoor – ik heb niks met 9/11 maar deze arrogantie wakkert toch de verkeerde gevoelens aan.
    Verkoop dat hele Manhattan toch aan China en ga van je staatsschuld ergens op de hei in Drente zitten, stoere Amerikanen. In hunebedden die van nature al “aanslagvrij” zijn !

  5. Origineel geplaatst door Berty
    Verkoop dat hele Manhattan toch aan China

    Of geef Manhattan terug aan de Indianen. Peter Stuyvesant heeft Manhattan van de Indianen gekocht voor wat kraaltjes en spiegeltjes toen het dorp nog Nieuw Amsterdam heette. 😉

    En, hunebedden zijn volgens de gangbare theorie grafkamers. De bewoners van die hunebedden hebben dan inderdaad ook weinig last van aanslagen.

  6. Wat een uitzicht zeg!

  7. Ik kan gewoon niet naar het nieuwe WTC kijken, te futuristisch en de vorm van 1WTC is ronduit verkeerd. Laat staan dat ik nu dus nog naar Manhattan ga, nee dus. Ook een Apple store zou niet goed doen.

  8. Misschien wel even handig om in het artikel te vermelden WAAR dit zgn. One World Trade Center ergens ligt op onze aardkloot. Buruntu? Papoea Nieuw Guinea? Madagascar? Sint Biggenklooster?

  9. Geen Bijenkorf, die wilde toch een premiumgevoel geven 😉

  10. @iNick: Als je zo dom bent dat je nog niet eens weet waar het World Trade Center ligt dan moet je niks komen doen op deze site.

  11. @Maarten: oh ja ik zie het al: Rotterdam! Of nee wacht even in Amsterdam zit er ook één of… of…
    (misschien snap je nu waar ik heen wil…)

  12. @iNick: Onder welke steen heb jij gelegen?!

  13. @redactie:

    Misschien ff rectificeren:

    One WTC (aka The Freedom Tower) is slechts 1 gebouw! Het totale WTC complex gaat bestaan uit 7 losse gebouwen die om het park met memorial (oude plek twin-towers) heen gebouwd gaan worden.

  14. Denk dat sommige er meer op doelen dat WTC een heel begrip is, en niet alleen de 2 torens die 12 jaar geleden naar beneden gingen..
    5 minuten fietsen en in sta ook in ‘het WTC’ hier in Eindhoven..
    Echter word in dit artikel gewoon aangegeven dat het om ‘One World Trade Center’, en iemand die er ooit maar iets van heeft opgepikt weet dat dit het nieuwe gebouw is op de plaats van de vorige

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.