Reacties voor: ‘Apple oktober-evenement vindt plaats in Cupertino’

Apple organiseert de aankondiging van de volgende iPhone in oktober op de eigen campus in Cupertino. Zo blijkt uit informatie van bronnen van AllThingsD.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Hoe dan ook, het feit dat er een nieuwe iPhone aankomt lijkt inmiddels wel zeker. De meest waarschijnlijke datum daarvoor is 4 oktober.

    Dan wordt hij aangekondigd bedoel je?

  2. @Marcel: Ja dat is de introductie datum verkoop datum is nog niet zeker zelf denk ik 5 oktober gelijk: iphone 5, Ios5 maar ik kan het ook goed fout hebben. we zullen zien.

  3. Ik ben al gebeld door iemand van t-mobile!

    Hij was allee nogal vaag.. Geen idee hoe ze hem ooit hebben kunnen aannemen bij een callcenter. Had geen antwoorden klaar. Ik was al helemaal zat van t mobile. Maar nu helemaal. Anyway: het enige dat hij wist te melden was dat er een nieuwe iPhone aankomt! En dat met een enorm accent…

    Ben nog pissig over het telefoontje :p

  4. Dit is voor mij super om te horen. Ik zit namelijk van 3 tot 23 oktober in Cupertino voor training om Genius te worden. Imo is het dus logisch dat het dit jaar in Cupertino plaats vindt aangezien er zo’n 100 nieuwe werknemers uit NL aanwezig zijn. Wie weet wie er nog meer zijn op dat moment. Ik vond het al raar dat ik tijdens de release een training zou krijgen maar ik begin het steeds beter te snappen. Achteraf gezien had ik dit wel een beetje kunnen raden…

  5. Arnoud Wokke (tweakers ) heeft vrijdag een tweet verstuurd dat er alleen een iphone 4gs wordt gelanceerd. Geen nieuwe Iphone 5, die komt pas samen met de ipad 3. Dus begin volgend jaar

  6. iPhone 5 aankondiging zal plaats vinden op 5 oktober

  7. Origineel geplaatst door mr brightside
    Arnoud Wokke (tweakers ) heeft vrijdag een tweet verstuurd dat er alleen een iphone 4gs wordt gelanceerd. Geen nieuwe Iphone 5, die komt pas samen met de ipad 3. Dus begin volgend jaar

    Bron? Iedereen kan dat wel kwakeloos tweeten, maar zonder enige bron kan het niks meer zijn dan een gerucht meer niet.

  8. @XQTA: Wat is dat, Genius worden? Een medewerker in de Apple store die dieper is ingewerkt in de materie? Over die Apple Store trouwens, hoe staat het daar eigenlijk mee? Of is die al open?

  9. @mr brightside:

    Dan Wordt het dit jaar maar een Android :(.
    Nee maar hij lult maar hij heeft geen enkelle bron en ik kan otch ook zeggen dat morgen de uitnodigingen van de event worden verstuurt en dat di plaats vindt in Nederland?
    Maar dat is dus niet waar.
    Apple zal hoe dan ook er een A5 Proccessor er in doen en etere GPU(de geructhen van de 4S zijn dat deze upgrades neit zullen plaats vinden) omdat apple dat moet doen (concurrentie heeft al 1.5 GHZ dual core) willen ze in de markt blijven.
    Ik begin overigens het gezeik van alleen een iPhone 4S zo verschikkelijk zat te worden.
    De gelekte dingen zeggen genoeg:
    Er komt een iPhone in Oktober,
    De nieuwe iPhone zal een andere home knop hebben,
    Er komt een A5 Proccessor in en betere GPU.

    Dat is zo’n 90% zeker.
    Dat er 2 iPhones komen in 60% zeker.
    Dat de iPhone geen A5 Proccessor krijgt dit jaar is 10% zeker.
    Dat de iphone een 4″beeld scherm krijgt is 75% zeker.
    Dat de iPhone 4S Waarschijnlijk de iPod Touch 5G is 70% zeker

  10. Origineel geplaatst door mr brightside
    Arnoud Wokke (tweakers ) heeft vrijdag een tweet verstuurd dat er alleen een iphone 4gs wordt gelanceerd. Geen nieuwe Iphone 5, die komt pas samen met de ipad 3. Dus begin volgend jaar

    Er komt echt geen 4GS.

  11. “Eén mogelijkheid is dat Apple er een kleiner evenement van wil maken, zodat de nieuwe CEO Tim Cook in vertrouwde omgeving zijn eerste openbare optreden als Apple-CEO kan doen.”

    Sorry maar als dat zo zou zijn, zou hij niet nu CEO van Apple zijn!

  12. @xqta: Uiteraard jijzelf en nog 99 andere hollanders zijn er, dus de uitgelezen kans om de iPhobe 5 aan te kondigen. Djezes man wat een eigenbeeld. Genius, yeah right

  13. @mr brightside: waarom zal apple een iphone 4S maken en dan de iphone 5 tegelijk met de ipad 3, als ze dat doen ( denk ik ) dat ze te weinig geld zullen krijgen en dat het dan financieel vrij slecht met hun zou gaan, en de iphone 4 heeft zijn tijd BIJNA gehad.

  14. @iedereendiezo opgefokt doet tegen @xqta, hij bedoeld juist dat de training mischien daarom samen hanged denk ik. Zijn jullie jaloers ofzo?

    Ontopic:
    Hopelijk alles tegelijk en mischien komt Steve nog even kijken.

  15. Of om de band met Cupertino te verbeteren.

  16. Het feit blijft dat ze geen zaal afgehuurd hebben.
    Maw er zal geen nieuwe iPhone komen op deze datum.

    Dit zou ik zelf wel betreuren.
    Of Miss doen ze dit om ons op het verkeerde spoor te brengen.
    Hoe dan ook we zullen het snel genoeg weten!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.