Reacties voor: Apple start officieel Twitter-account

Apple heeft nu een officieel Twitter-account, nadat het jarenlang niet gebruikt werd. Mogelijk gaat Apple ermee live-tweeten op 7 september.
Lees het complete artikel → Apple start officieel Twitter-account
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ook leuk: de langszittende medewerker bij Apple, Chris Espinosa, zit ook op Twitter. Is begonnen in de garage van Steve Jobs en werkt er nog steeds.
    https://twitter.com/cdespinosa

  2. Ik kan mij niet voorstellen dat hier boeiende dingen op komen te staan. Beetje update over nieuw gebouw en herhaling wat op de website of via keynote wordt geroepen. Geen scoops ofzo. Ik ben benieuwd hoe hard dit gescreened en gecleaned wordt. @Apple support, jammer dat jullie big xyz nog steeds niet hebben opgelost. Dat soort zaken wordt denk ik tactisch ontweken. Maar goed…ik laat me verrassen.

  3. Ik vind het frappant dat iCulture niet heeft bedacht dat het account eerder nooit in het bezit van Apple is geweest, en er dus gewoon iemand was die @apple registreerde, en Apple pas sinds kort de eigenaar is.

  4. Apple-topmannen Craig Federighi (@_HairForceOne) en Jony Ive (@JonyIveParody) hebben dat niet, om begrijpelijke redenen: het gaat om parodie-accounts.

    Wat een vage zin… Albert Heijn verkoopt geen auto’s: het gaat om een supermarkt

  5. Mooi kan ik eindelijk klagen over MacOS Siera, een patch en alles werkt super op mijn mid 2009 MacBook Pro, alleen wordt het niet officieel voor deze MacBook uitgebracht.

    Is supersnel en alles werkt beter dan El Capitan.

  6. Apple heeft het account sinds september 2011 in handen, maar het is pas zeer recent geverifieerd, begrijp ik van andere nieuwsbronnen.

  7. Zou het niet leuk zijn als ze de keynote live via Facebook uitzenden? Dan bereiken ze nog breder publiek en het heeft gelijk activiteit tijdens de keynote.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.