Reacties voor: ‘Apple oefent druk uit op Europese providers’

Apple oefent druk uit op Europese operators om de iPhone 5 aan te bieden. Dit beweren anonieme bronnen tegenover The New York Times. Providers hebben nog geen officiële klacht ingediend, maar er is wel informatie geleverd aan de Europese Commissie om de zaak nader te laten onderzoeken. Het is niet duidelijk om welke landen het […]
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Slim toch? Het is goedkoper dan reclame maken.

  2. Tja, als je niet meer innoveerd dan kijken de consumenten naar toestellen die wel ge-innoveerd zijn. Als het waar is zou het eenn zielige bedoening zijn van Apple, hoewel deze manier van werken wel in hun straatje past.

    Zullen ze toch met iets over de brug moeten komen, als je nu een 5 wilt bij een verlening moet je toch wel een abo nemen van een dikke 65 euries, terwijl je de 4 en 4S al gratis hebt bij een abo van 35.

  3. Waarom wordt Apple zelf geen aanbieder voor gratis Wifi (als je een iPhone/Touch koopt)? Mag dit ook niet van Brussel? Google heeft de eerste stap al gemaakt; artikel van 8 jan. 2013 – Google is bringing free Wi-Fi to Chelsea, Manhattan as the search giant continues to push itself as a …/

  4. Tja.. Ze moeten ze toch kwijt

  5. Grappig eigenlijk dat de trouwe Apple verkoopkanalen zoals Dixons,Iamstore en Mediamarkt enz. nog steeds geen iPhone 5 op voorraad hebben, wel als je een abonnement afsluit.Dus begrijp ik er niets van, wat is hier de politiek die Apple bedrijft.

  6. Slechte zaak. Ik hoop dat de telecom providers de juiste beslissingen maken ter behoeve van de consument (ook op lange termijn!)

  7. Dit is wel een afgang Ik dacht dat de iPhone wel genoeg verkocht werd .

  8. Laten ze KPN eens aanpakken! Wat een geneuzel met dat 4G, hoe dom kun je zijn, veel ondernemers zijn (nationaal) beter uit bij Vodafone…Ik zelf bel internationaal anders was ik al weggeweest…

  9. Innoveerd? De s4 is slechts een upgrade geworden, bij samsung zitten ze ook al aan hun plafond ze nu haha. En Apple zal met een vernieuwende ios 7 afkomen en de nieuwe iPhone zal een leuke upgrade worden wat niet meer dan normaal is. Bij Apple nu is het vooral om de ios te doen die vernieuwender moet worden, dat is hetgeen de echte Apple fans vooral willen nu. Het zijn de simpelaars die telkens naar de concurrentie kijken en dat is fout, ge moet u eigen blijven en zelf beseffen wat je moet doen.
    Ge moet natuurlijk nie zo dom gaan doen als blackberry.

  10. Origineel geplaatst door civman
    Tja, als je niet meer innoveerd dan kijken de consumenten naar toestellen die wel ge-innoveerd zijn. Als het waar is zou het eenn zielige bedoening zijn van Apple, hoewel deze manier van werken wel in hun straatje past.Zullen ze toch met iets over de brug moeten komen, als je nu een 5 wilt bij een verlening moet je toch wel een abo nemen van een dikke 65 euries, terwijl je de 4 en 4S al gratis hebt bij een abo van 35.

    Nee, Samsung dan, de S4 is echt een innovatie!

    Maar serieus, bij de huidige toestellen is innovatie eigenlijk haast niet meer mogelijk. Alles wat je wenst zit er al op en met betere specs dan je ooit nodig zult hebben. Zeg nou zelf, wat moet je met een quadcore of zelfs octocore processor in een mobieltje?

    Als we op innovatie zitten te wachten, dan zal er iets revolutionair nieuws bedacht moeten worden, zoals de eerste iPhone revolutionair was in een markt met kleine onduidelijke schermpjes en cijfertoetsenbordjes.

    Wat dat betreft wordt het tijd dat iemand het wiel weer eens opnieuw gaat uitvinden. En of dat Apple is? Misschien wel, misschien niet. Er bestaan nog meer innovatieve bedrijven.

    Deze actie van Apple is op zich heel begrijpelijk, vanuit marketing oogpunt. Het is alles of niets: of de aantallen die Apple ze oplegt, of ze kunnen helemaal geen iPhones verkopen, en dat kan geen provider zich permitteren door de populariteit en het imago van de iPhones.

    Iedere andere fabrikant van een toestel waar veel vraag naar is, zou het precies zo doen. Maar op het moment zijn de Samsung Galaxy S3 en S4 toestellen de enige andere toestellen, naast de iPhone 4S en 5, waarvan een provider het zich niet kan veroorloven ze niet aan te bieden.

  11. @rob:
    Juist Internationaal ben je beter af bij Vodafone.
    Zakelijk kan onbeperkt bellen in de EU (& Turkije) met Vodafone RED Business.

  12. Oja joh wist niet dat je een iPhone los kon kopen bij een provider heb liever dat Europa wat doet aan de oplichting praktijken van de providers

  13. Dan mag prijze ook zakken voor meer verkoop.

  14. Wat is er precies mis met deze praktijk?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.