Mobistealth spionage van partner, kinderen en werknemers

Reacties voor: Apple sleept NSO Group voor de rechter vanwege Pegasus-spyware

Apple heeft een rechtszaak tegen de Israëlische NSO Group aangespannen, vanwege het gebruik van de Pegasus-spyware. Apple wil het bedrijf ook verbieden om langer gebruik te maken van Apple-software, diensten en hardware. In dit artikel houden we je op de hoogte van de status.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Goeie zaak apple👍

  2. Fijn dat iMazing die spyware kan detecteren. Dat weer de spyware maker inmiddels ook… Van wie is iMazing? Zomaar een vraagje… Ben benieuwd wat je daarmee in huis haalt.

  3. Mooi dat ze dat doen. Maar laten we wel wezen. Het zal niks uithalen. Het bedrijf zit voor met mensen die in het leger hebben gediend en nauwe contacten onderhouden met de staat Israël. Dus blijft dit bedrijf door gaan. Wat wel apart is dat ze hun software verkopen aan landen die in de basis loever Israël zien verdwijnen van de aardkloof.

  4. @®️utge®️: Van DigiDNA SARL, een onafhankelijk, Zwitsers software bedrijf dat al sinds de eerste iPhone in 2008 file transfer software maakt 🙂

  5. Wat een schijnheilig standpunt voor de bühne van Apple. Elke technologie kan op meerdere manieren gebruikt worden. Gaat Apple soms ook al diegenen die hun producten gebruiken voor de ontwikkeling van wapens of halffabrikaten daartoe verbieden die te gebruiken soms?

  6. Is dit niet een kwestie van “shooting the messenger”? Hoeveel beveiligingslekken zijn er inmiddels gepubliceerd omdat Apple het niet op tijd wilde erkennen en patchen? Teveel vind ik. Dus Apple heeft qua security zeker wat te verbeteren.

  7. (Red.) De rechtszaak tussen Apple en NSO Group hoeft niet naar Israël te worden verplaatst en dat is alvast een klein succesje voor Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.