Reacties voor: Apple wil ongeoorloofd iPhone-gebruik voorkomen met hartslaganalyse

Apple heeft in een patent ideeën uitgewerkt om ongeoorloofd gebruik van de iPhone en iPad te voorkomen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Dat is nu precies wat Undercover van Orbicule voor de Mac al doet…ik hoop het nooit nodig te hebben…

  2. Is wel iets voor te zeggen.

  3. Ha, mag toch hopen dat het patent iets meer is dan deze als…, dan… 🙂

  4. Als het tegen de zwarte handel in iphones is, is het Goed. Kunnen wij tenminste 100 euro minder betalen voor de iPhone. Nu betalen we ook voor de “van de vrachtwagen gevallen” iphones. Zo heeft een kennis van me vorig jaar de 3G voor 180 euro simlockvrij gekocht bij iemand die containers openbreekt. Daar ben ik zwaar op tegen. Dus als het tegen zoiets is, prima.

  5. Wat vandaag in de markt gezet wordt als nuttig voor de gebruiker zal morgen worden ingezet tegen diezelfde gebruiker. Als het aan de industrie ligt wordt Big Brother steeds almachtiger.

    Reden temeer om te JB’en want er komt vast een tweak die dit kan uitschakelen!

  6. @William:
    Wat zou je er nog meer in willen proppen dan? Het is toch gewoon een als dan verhaal? Waarschijnlijk staat bij de nr. verdere uitleg van het proces. Dat is echter niet interessant in zo’n infographic die voor duidelijkheid moet zorgen.

  7. Hm, zoals het er nu staat klinkt het goed, erg goed. Zal heel erg handig zijn. Als dit een mooi gratis iets word, laat maar komen!

  8. Zit je straks op de fiets, tegen de wind in, hoge hartslag, wil je naar huis bellen dat je wat later bent. Alles gewist en de belfunctie geblockeerd omdat het niet herkend word als jou hartslag! Top 😉

  9. @Florens:

    Typische hollander laat ook nog even van zich horen, jij zou minister president moeten worden, je zult het ver schoppen qua stemmen :’)

  10. Moet je geen hartritmestoornis krijgen of net gesport hebben, mooi dat je je iPad niet kunt gebruiken. Maar ben wel erg benieuwd hoe ze dit voor elkaar gaan krijgen, zou knap zijn.

  11. Wat een uiterst ingenieus stroomschema!!

    Woehahahahaha

  12. Beetje rare ontwikkeling wel, nog even en we dienen een rfid chip aan te schaffen zodat je die onder je huid kan schuiven en altijd herkenbaar bent voor een applesysteem…. Raar… Zelf analyserende systemen waar gaat dit heen…

  13. Lijkt me wel geniaal als er nu een functie in Find my iPhone komt dat als het als je remote lock doet er meteen bij een poging tot ontgrendelen een foto word gemaakt en doorgestuurd.

  14. Sinds wanneer betekent het indienen van een patent van apple dat apple zoiets wil doen?

  15. +1 voor het stroomschema.
    Waarsch. was zijn iPhone gehackt door een Teletubbie. !

  16. Origineel geplaatst door viermaal raden.: Wat vandaag in de markt gezet wordt als nuttig voor de gebruiker zal morgen worden ingezet tegen diezelfde gebruiker. Als het aan de industrie ligt wordt Big Brother steeds almachtiger.

    Reden temeer om te JB’en want er komt vast een tweak die dit kan uitschakelen!

    Het eerste deel van je betoog is zeker waar.
    Maar waarom zou er geen opt-out mogelijkheid kunnen komen, danwel gewoon een optie om het uit te zetten in de voorkeuren?

  17. Ik denk niet dat de hartslag van mijn vrouw omhoog gaat als ze m’n iPad/iPhone pakt. :-/

  18. Dit is pure spionage! Er zijn al genoeg diensten van Apple om je iDevice op afstand te wissen/locken/lokaliseren. Allemaal flauwekul, het gaat veel te ver. De amerikaanse regering luistert al de halve mensheid telefonisch af, sluit onschuldige op in guantanamo bay. Dan willen ze nog via mijn eigen apparaat foto’s maken en lokatie gegevens opslaan wanneer hun het willen? Dit is te gek voor woorden. De hele wereld kijkt toe en laat dit over zich komen! Word wakker mensen, privacy bestaat niet meer.

  19. @Tom:
    De iApparaat wordt over het algemeen als sexy ervaren 🙂

  20. Dus na de sex, geen iPhone meer:)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.