Reacties voor: ‘Apple werkt aan nieuw gezondheidsproduct voor 2017’

Apple werkt aan een aparte hardware voor gezondheidsfuncties. Het zou gaan om een revolutionaire vinding, die voor 2017 staat gepland.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. De enige manier voor Apple om nog dichter in contact te komen met de gebruiker dan de op het lichaam gedragen Apple watch is een product dat IN het lichaam wordt gedragen.
    Ik ben benieuwd hoe Apple hierover denkt.

  2. @Jafo: dat inderdaad het dichtste… stiekem zou ik het wel heel vet vinden. Het begin van een nieuw bestaan. Nieuwe oplossingen… voor ook nieuwe problemen. Maar hey, je moet bewegen om vooruit te komen.

  3. @Jafo: Vind het geweldig dat apple zich bezig houdt op het gebied van gezondheid en alles wat er om een hangt maar iets in je lichaam ????

  4. Ik geloof er niks van dat voor deze werkelijk interessante gezondheidstoepassingen een apart apparaat ontwikkeld wordt. Waarom zou Apple dat doen als het niet nodig is. Al deze functies kunnen worden ingebouwd in een nieuwe generatie Apple Watch, die hiermee onmisbare functies zal krijgen waar mensen écht wat aan hebben.

  5. Ben hier ook nogal sceptisch over. Een gerucht dat zegt geen idee wat het is maar het is wel revolutionair. Mmm klinkt iets te sensationeel zonder echte nieuwswaarde. En als het werkelijk om zaken gaat die je gezondheid meten dan begint een ellenlange goedkeuringsprocedure van de medische instanties per land. Maar het is wel duidelijk een pad die Apple wil inslaan. Je weet nooit waar het eindigt. Kan zomaar gebeuren dat je iPhone over drie jaar je waarschuwt dat je bijna een hartaanval gaat krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.