Reacties voor: ‘Apple News Magazines’ ontdekt in iOS 12.2, interne test gepland

In de eerste beta van iOS 12.2 zijn aanwijzingen gevonden dat Apple op het punt staat om 'Apple News Magazines' te testen, een eigen tijdschriftendienst waarbij je afrekent via je iTunes-tegoed.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Mooi, maar……. “in 2035 mogelijk beschikbaar in Nederland. Of dan al betaald kan worden met ApplePay is nog niet bekend.”

  2. Origineel geplaatst door PeliileP
    Mooi, maar……. “in 2035 mogelijk beschikbaar in Nederland. Of dan al betaald kan worden met ApplePay is nog niet bekend.”

    2035???

    Optimist

  3. Leuk maar we missen nu al zoveel, dit zal 2039 worden? Als de wereld al een magazines meer leest… ik begin hier een beetje erg moe van te worden. Zoiets als quicktype met multilingual support lijkt me echt een fluitje van een cent maar toch komt het al jaaaaaaaren niet. Wtf?

  4. Origineel geplaatst door Nyfallio
    Leuk maar we missen nu al zoveel, dit zal 2039 worden? Als de wereld al een magazines meer leest… ik begin hier een beetje erg moe van te worden. Zoiets als quicktype met multilingual support lijkt me echt een fluitje van een cent maar toch komt het al jaaaaaaaren niet. Wtf?

    Dat QuickType erger ik me ook mateloos aan ja. Zoveel toetsenborden werken al goed in Nederlands behalve dan Apple zelf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.