Reacties voor: Apple neemt gedwongen licentie op Visual Voicemail

Klausner Technologies heeft een rechtszaak gewonnen over Visual Voicemail. Dat dwingt Apple en AT&T ertoe om een licentie te nemen bij dit bedrijf en dat is wellicht ook de reden waarom Visual Voicemail in de 'nieuwe iPhone-landen' maar moeilijk van de grond komt.

Reacties: 8 reacties

  1. Profiteurs

  2. Mooie bezigheid, “makkelijk” geld verdienen…

  3. pff kom je gaan hem eens aanklagen omdat deze strategie al van in de tijd van de romeinen bestond

  4. Ik hoop dat het erin komt bij de Belgische versie, daarom wachtte ik net op een legale … 🙂

  5. Hmm, toch eens uitzoeken. Ik heb hetzelfde moeten maken maar drie jaar terug tijdens een stage voor op de PocketPC.

  6. Er is zelfs iemans die een patent heeft op ‘het voor-en achterwaards vrij van de grond bewegen op basis van een flexibele verlening’. Oftewel: Schommelen! Dit deed hij om de onzin van patenten aan te tonen…

  7. Lees het achtergrond artikel even mensen, deze man heeft wel degelijk een punt!

  8. Patenten, en zeker dit soort voor de hand liggende patenten zijn een afgrijselijk idee geweest. Niemand die ooit aangetoond heeft dat ze enig nut gehad hebben. Niemand.

    Okee, iemand die voor het eerst een elektronische calculator weet te maken, daar heb ik respect voor. Als iemand anders dan zegt dat het geheugen ook telefoonnummers kan bevatten dan is dat triviaal. So far de ‘uitvindersstatus’ van genoemde Klausner. Overigens was het nog een slecht idee ook, want een papieren adresboek bleef totaal superieur aan de elektronische prullen (wellicht zelfs tot aan de introductie van de iPhone toe).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.