Reacties voor: Dit zijn Apple’s nieuwe najaarskleuren van bandjes en hoesjes

Bandjes vanaf nu ook goedkoper
Apple heeft haar collectie van Apple Watch bandjes weer uitgebreid. Er zijn nieuwe kleuren en de prijs is in Nederland en België gezakt. Ook voor de iPhones zijn er nieuwe hoesjes in bijpassende kleuren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Weet iemand waarom  Watch 5 Nike edition hier op iCulture op 4 oktober release staat maar in de  store op 10 oktober? US misschien alleen 4 oktober? Even aanpassen?

  2. @Frank: De officiële verkoop begint 4 oktober, maar de levertijden zijn voor online bestellingen simpelweg al opgelopen tot 10 oktober.

  3. Origineel geplaatst door Frank
    Weet iemand waarom  Watch 5 Nike edition hier op iCulture op 4 oktober release staat maar in de  store op 10 oktober? US misschien alleen 4 oktober? Even aanpassen?

    Hangt af van je persoonlijke adres en of je via de business website besteld. Als ik bv die van nike kies dan zegt het pas 10 oktober en als ik de gewone bestel dan zegt die 23 september ipv 20

  4. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten
    @Frank: De officiële verkoop begint 4 oktober, maar de levertijden zijn voor online bestellingen simpelweg al opgelopen tot 10 oktober.

    Bedankt voor de uitleg maar deze 10 oktober was gelijk al in beeld toen de store weer online was terwijl de reguliere watch 5 series nu nog steeds de normale levertijd hebben. Dus dat verbaasd me

  5. @Frank: Hoezo zou je specifiek de Nike versie willen bestellen, het heeft verder helemaal geen extra voordelen ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.