Reacties voor: ‘Apple’s muziekdienst gaat 10 dollar per maand kosten’

Apple zou van plan zijn om 10 dollar per maand te vragen voor de muziekdienst die ze willen aankondigen op 8 juni tijdens WWDC 2015.

Reacties: 29 reacties

  1. Maar als er een iOS 8.4 komt, komt ie dan voor WWDC want ik dacht dat iOS 9 dan zou uitkomen?

  2. Mag hopen dat het met Sonos werkt, anders heb ik er niets aan.

  3. Voor mij ook. Geen Sonos is een No Go dan blijf ik mooi bij Spotify. 😉😉

  4. Als er een aantal ‘add-on’ voordelen zijn op de diverse Apple apparaten zie ik het wel zitten; zoals je bijvoorbeeld ook het functionaliteitsverschil ziet/merkt tussen iMessage en Whatsapp/Telegram. Denken jullie?

  5. En het zou ideaal zijn als je je spotify afspeellijst zou kunnen importen.

  6. Ik wil het wel proberen, ik vind iTunes een mooie applicatie qua design en de equalizers ben ik ook een fan van.

  7. Lees nog niets over de kwaliteit. Apple was volgens geruchten bezig met een hogere geluidskwaliteit. Hier draait alles op Apple en airplay (ingebouwd in receiver van Denon). Dus als het maar even vergelijkbaar is, stap ik direct van Spotify premium over.

  8. Ik heb het al vaker gezegd maar voor 10 euro per maand stap ik meteen over MITS het compatibel is met Sonos

  9. 10 euro…prijs zal dus geen reden zijn om over te stappen. Wat wel? Persoonlijk heb ik nog niets gehoord wat mij zou overhalen…maar afwachten wat de WWDC brengt.

  10. Als er geen app uitkomt voor Android en windows is het kansloos.

  11. Ben er vrij zeker van dat dit gaat werken met SONOS.

  12. mijn Spotify premium heb ik bij KPN gekregen. Kost me niks extra. Als Apple niet dergelijke constructies aanbiedt wordt het lastig concurreren.

  13. Hopelijk is het mogelijk dat family sharing ingezet kan worden. Bij Spotity kun je één nummer per account tegelijk afspelen. Spotify is daarentegen geïntegreerd in andere diensten (bijv Playstation) dat overstappen een lastige keuze wordt.

    En wat doet Apple met iTunes Match / iCloud storage-abonnees? Een derde abonnement afsluiten, nee toch?

  14. @Frank: Denk dat je daar de spijker op zijn kop slaat. Als Apple gratis iTunesmatch bij de premium versie doet hebben ze een killer feature. Al je eigen muziek en het streaming aanbod in 1 bibliotheek.
    Zou ik zeer blij van worden.

  15. @MoBieler: Neee joh gekkie! KPN is een goede doelen stichting en geeft aan duizenden klanten gratis een Spotify-abonnement weg! 😂

  16. Overstappen is voor mij alleen interessant wanneer ik al mijn spotify playlists kan importeren. Hoe zit het daarnaast met het muziekaanbod? Daar heb ik nog niemand over gehoord!

  17. Ik heb mooi bij t-mobile lopen zeuren dat ik ook voor 2euro deezer wil (was alleen bij nieuwe klanten maar met beetje zeggen dat je anders gaat overstappen willen ze wel) dus ik heb nu deezer voor 2euro p/m. (Heb ook spotify gehad maar vind deezer toch echt een stuk fijner en beter) dus ik stap niet over 😄

  18. Ik hoop niet al te veel op dit. Het heeft jaren geduurd eer we meer als muziek in de iTunes store konden kopen en iTunes radio is nu nog niet eens beschikbaar. Dus zet verwachtingen laag zodat je niet weer teleurgesteld word door Apple .

  19. Ik snap echt niet waarom zoveel mensen een muziek dienst afnemen van 10 euro in de maand. De hele dag naar MyRadio luisteren kost je niets! Daarnaast heb je nog de normale radio, kost ook niets. Spotify heb je ook een gratis variant.

    Ik snap er dus echt helemaal niets van om 120 euro per jaar over de balk te gooien voor een beetje muziek zonder reclame.

    Of ben ik nu ouderwets?

  20. Spotify unlimited in maar 5 euro.

  21. Origineel geplaatst door Erwin
    Spotify unlimited in maar 5 euro.

    Daar heeft 9 van de 10 gebruikers niks aan..

  22. @Erwin: Volgens mij wordt dat abonnement al een tijdje niet meer aangeboden door Spotify en heb je alleen nog het premium abonnement van 10 euro

  23. Ik zie geen enkele reden om over te stappen van Spotify gezien de prijs hetzelfde wordt..

  24. Origineel geplaatst door Marc
    Ik snap echt niet waarom zoveel mensen een muziek dienst afnemen van 10 euro in de maand. De hele dag naar MyRadio luisteren kost je niets! Daarnaast heb je nog de normale radio, kost ook niets. Spotify heb je ook een gratis variant.

    Ik snap er dus echt helemaal niets van om 120 euro per jaar over de balk te gooien voor een beetje muziek zonder reclame.

    Of ben ik nu ouderwets?

    Als je écht ouderwets zou zijn zou je meerdere malen per maand een album van ruim 30 gulden kopen.
    Onderaan de streep was je het viervoudige kwijt aan muziek per jaar en had je slechts een fractie van de nummers ter beschikking in vergelijking met nu.

    Kleine sidenote: de muziek was dan wel écht van jou. Ook als je besloot om nooit meer een album te kopen kon je nog steeds naar je oude nummers luisteren, dat is nu niet het geval.

  25. In ons gezin gebruiken we 1 spotify account met 4 personen. Kwestie van discipline: 1.) Zet spotify online, 2.) kies je muziek, 3.) haal deze binnen op je device en 4.) zet vervolgens spotify weer offline. Niet echt streaming natuurlijk, maar wel actueel, je eigen muziek, legaal EN betaalbaar 🙂

  26. @petertje: Precies, zo doen wij dat ook. Zie vooralsnog geen reden om over te stappen…

  27. Hoop dat dit wat word. Zo ja, dan kan ik niet wachten op over te stappen van Spotify.
    Spotify werkt goed op alle apparaten maar al meerdere keren gedoe gehad met de klantenservice.
    Service van spotify is echt waardeloos!
    Nu bijvoorbeeld mijn betaalmethode veranderd van ideal naar creditcard en wat gebeurd er; account verwijderd doordat ik niet betaald heb… Er is gewoon €10,- van creditcard afgeschreven en de engelstalig klantenservice kan niks doen…

  28. Waarom zou ik van Spotify Premium over moeten stappen naar Apple/Beats?? En degene die dat hierboven wel willen doen, is het alleen maar omdat Apple het aanbiedt, of is er een ander reden??

  29. Als iTunesMatch in deze dienst wordt geïntegreerd zodat je 1 bib hebt voor alles dan vind ik dat wel een mogelijke reden om over te stappen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.