Reacties voor: Apple bevestigt iTunes-bug waardoor muziek verdwijnt, werkt aan oplossing

Apple heeft bevestigd dat er een iTunes-bug is, waardoor mensen muziek kunnen kwijtraken door Apple Music. Ze komen met een oplossing.

Reacties: 10 reacties

  1. Dit klinkt mij helemaal niet vreemd in de oren. Ik heb een iTunes collectie van 12.000 titels en hier raakt ook wel eens wat zoek. Het is dus heel belangrijk om copy’s te maken. Soms kan Apple je helpen met het terug halen van aangekochte titels.

  2. Ik zit sowieso niet te wachten op een programma dat de data-base van iTunes wil mengen met mijn eigen muziekbestanden. Vandaar dat ik ook geen abonnement neem.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet → Ad hominem. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Hoop dat ze gelijk ervoor zorgen dat extra bijgekochte nummers niet apart worden gezet maar bij het album waar ze bij horen,zodat je niet meer …tig keer dezelfde groep/artiest hebt staan.

  5. Gelukkig nog geen hele nummers kwijtgeraakt, maar (on)regelmatig wel verkl*te albumillustraties – en dat is ook al knap irritant. Heb net als @Pascal bewust nergens een abo op genomen en koop maar sporadisch muziek in de iTunes Store, maar toch zit iTunes kennelijk te klooien met zelf geïmporteerde muziek. Hoe moeilijk kan het zijn daar vanaf te blijven?! 😡

  6. Met een beetje logisch nadenken, is het vrij eenvoudig om te voorkomen om eigen materiaal kwijt te raken. Laat iTunes/Music niet je hele schijf analyseren op zoek naar muziek, maar importeer alleen per folder. Importeer jouw eigen muziek alleen vanuit een kopie folder. Je hebt ook nog wel een eigen verantwoordelijkheid om voorzichtig om te gaan met je data.

  7. itunes is vanaf de komst van de iphone een onwerkbaar log onoverzichtelijk
    monster geworden waar je op zoek moet gaan naar de originele functie van itunes
    die van snel een muziekje afspelen vanuit een overzichtelijke data base van al je muziek..

    je zou zelfs kunnen stellen dat Itunes een spiegel is van het verzurende appel
    beleid die meer bezig is met het zoveel mogelijk uit wringen van de consument
    en het beschermen van hun zure copyright centen ..
    dan het brengen van goede software en de consument wat gunnen…
    wat met de miljarden winst best mogelijk moet kunnen zijn…

  8. Apple Music ziet er mooi uit, maar ook ik neem geen abonnement omdat Apple van mijn eigen collectie moet afblijven. Matchen en vervangen van de albumhoezen was een ramp. Direct mijn backup teruggezet en afscheid genomen van Apple Music.

  9. Apple doet alsof het extreem nauwelijks voor komt, maar naar mijn idee komt het extreem veel voor, dat bestanden gewist of vervangen worden en album hoezen verklooid etcetera. Ik heb bewust een 128gb iPhone en iPad omdat ik ook muziek zonder internet verbinding wil kunnen afspelen.. Ik krijg nu de foutmelding dat ik eerst moet verbinden met WiFi voordat ik iets af kan spelen.. Losse nummers van mijn zelf aangeschafte cd’s zijn nu ineens onderdeel van verzamel cd’s geworden enzovoorts!

  10. Ik kom er vandaag achter dat ik toch wel het één en ander aan complete albums kwijt ben. Foto’s beheer ik al zelf omdat ik daar ook al een tijd geleden een probleem mee gehad heb en nu mijn muziek ook maar uit iTunes gooien..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.