Reacties voor: Luister je via Apple Music? Zo krijg je jouw persoonlijke Apple Music jaaroverzicht

Nu ook met handige Siri Shortcut
Jaloers op je Spotify-vrienden? Met deze Siri Shortcut of externe tool maak je je eigen Apple Music Wrapped 2018 jaaroverzicht. Zo zie je naar welke muziek jij het meest geluisterd hebt met dit Apple Music-jaaroverzicht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik wil niet zeuren, leuk dat het via een omweg alsnog kan. Maar het zou leuk zijn als dit uiteindelijk gewoon ingebouwd wordt in Apple Music.

  2. Leuke feature van Apple. NOT. Jammer dat Apple niet ìn Apple music met zo’n overzicht komt…

  3. Jammer dat Apple dit niet standaard ondersteund.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd met nieuwe Shortcut.

  5. Persoonlijk vind ik Apple music helemaal niks. 4 maanden gehad maar ben gillend naar Spotify terug gegaan. Vind de app vele malen prettiger. Maar dat is dus persoonlijk. En mijn jaarlijst stond klaar eind december😃

  6. Ik vind het leuk! En ja, Apple had dit misschien zelf moeten doen, maar dit toont maar weer eens de kracht en mogelijkheden van Shortcuts/Opdrachten. Bovendien hulde aan de makers van deze shortcut want dit is geen hobbywerk meer.

  7. Een prachtig idee, Apple Wrapped, maar moeten nog enkele belangrijke verbeteringen worden doorgevoerd. Apple Wrapped rekent voor 2018 alleen met de muziek die in 2018 is gedownload naar je library. Mijn favoriete album kwam uit in november 2017 en heb ik in 2018 het meeste gedraaid (volgens iTunes op de Mac). Maar de nummers komen helemaal niet voor in het overzicht van 2018, omdat ze al in 2017 zijn gedownload. Foutje …. Heel knap wat er is gemaakt, maar dit moet echt worden gewijzigd, voordat het overzicht serieus kan worden gebruikt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.