Reacties voor: Apple Music website krijgt nieuw ‘Luister nu’ tabblad

Klaar voor iOS 14 en macOS Big Sur
Het 'Luister nu' tabblad is nieuw in de Muziek-app in iOS 14 en macOS Big Sur. De betaversie van de Apple Music website heeft dit tabblad alvast gekregen. Deze vervangt het 'Voor jou' tabblad. Wat heb je aan dit nieuwe tabblad?
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Wat ik jammer blijf vinden is de superioriteit van Spotify, ik heb beide diensten in gebruik gehad en telkens betrap ik me erop dat ik weer Spotify gebruik. Wat mis ik toch de playlist binnen iTunes die Spotify aanbiedt. Mijn voorkeur gaat uit naar iTunes ivm wireless CarPlay en HomePod maar ja, Spotify is gewoon beter en vriendelijker muziek te ontdekken. Kom Apple, investeer hier nou eens in.

  2. @Jef: Ik heb exact hetzelfde. Technisch zit de app van Apple Music goed in elkaar. Beter dan Spotify vind ik persoonlijk. Echter Apple Music mist gewoon de variëteit aan afspeellijsten zoals Spotify dit heeft (genre met moods). De afspeellijsten zijn te veel op “Hits” gebaseerd en lijken in een genre allemaal op elkaar. Veel dezelfde nummers. Hopelijk gaat Apple nog iets veranderen in de content en niet alleen de app mooier maken. Ik vrees dat ik anders toch echt weer moet overstappen naar Spotify.

  3. Gisteren maar weer een abo genomen op Spotify vanwege idd de playlists en suggesties. Daar zijn ze erg sterk in. Apple Music blijft slecht. Heb ook al een hoop gedaan aan het liken van songs, playlists maken… maar goede suggesties voor songs en playlists. Ho maar. Er zit geen logica in. Naast Spotify blijf ik Apple Music gebruiken om muziek offline te beluisteren op mijn watch (via Songshift van S naar AM).
    Blijft een gedoe.
    Zodra Spotify offline luisteren aanbiedt op de watch ben ik weg bij AM. Verder vind ik AM erg traag en log op mijn Macbook Pro (2017). Kan er maar niet aan wennen.

  4. Zit er ook aan te denken om AM op te zeggen. Het is teveel om de Amerikaanse markt gericht. Zodra Spotify op de Apple Carplay beschikbaar komt gaat AM eruit.

  5. @JeroenT: Hmm schijnbaar kan je al Spotify luisteren via Carplay

  6. Origineel geplaatst door JeroenT
    @JeroenT:
    Hmm schijnbaar kan je al Spotify luisteren via Carplay

    Klopt!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.