Apple Music dj-mixes.

Reacties voor: Apple Music heeft 78 miljoen klanten, maar Spotify zit nog steeds op het dubbele

Wereldwijd heeft Apple Music een marktaandeel van 15% voor streaming muziekdiensten. Concurrent Spotify heeft 31%. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Ik denk binnenkort over te stappen naar  music. De kant doe spotify opgaat met podcasts en het uitblijven van hogere kwaliteit irriteert me mateloos.

  2. Origineel geplaatst door RedBeard
    Ik denk binnenkort over te stappen naar  music. De kant doe spotify opgaat met podcasts en het uitblijven van hogere kwaliteit irriteert me mateloos.

    Nou ik denk daar anders over. Als je Spotify gewend bent, het gemak van de app en de integratie met Sonos, dan stap je niet zomaar over. Ik heb nu 3 maanden gratis Apple Music maar ik weet in ieder geval zeker dat ik bij Spotify blijf. Natuurlijk, het is ieders smaak, maar ik vind Spotify zoveel logischer functioneren als Apple Music.

    Inderdaad is het belachelijk dat Spotify nog steeds geen lossless kan aanbieden.

  3. Waarom zou iemand in Godsnaam betalen voor Youtube Music? Google zuigt je sowieso helemaal uit met je privé gegevens en dan ga je er nóg voor betalen?!?

  4. Irritante bij Apple Music vind ik dat alle artiesten in mijn persoonlijke playlist ook tussen mijn albums staan.
    Als ik 1 nummer van een artiest erin zet dan word ook het album tussen de albums geplaatst. Vind ik vervuiling. Misschien autistisch trekje van me. Maar bij Spotify heb ik dit dus niet.

  5. Ik vind het bij Apple nog zwaar irritant dat je je eigen afspeellijst niet van nieuw toegevoegd naar oud kan sorteren, met Apple Carplay in een mercedes met een draaiwiel ben je heel wat rondjes aan het draaien

  6. @Robin: Dat kun je ook uitzetten.

  7. Een tijdje terug overgestapt naar Apple Music. Ze betalen artiesten ruim 3x zo veel per stream, en gezien ik daar één van ben vind ik dat belangrijk.
    Spotify werkt kwa zoeken en afspeellijsten wel stukken makkelijker. Misschien een kwestie van wennen, maar ik ben er nog niet.

  8. Spotify heeft de beste interface , geluidskwaliteit is drama.
    Apple heeft lossless dat scheelt heel veel .
    Voor mij zijn Qobuz en TIDAL de beste.

  9. @Bas: Nou dan wil ik graag weten hoe Bas.

  10. @Robin: Je kan ervoor kiezen om alleen een nummer toe te voegen aan een afspeellijst en niet gelijk toe te voegen aan je bibliotheek, wat waarschijnlijk nu het geval is. Als je naar je instellingen gaat en dan muziek, zie je onder het kopje “data gebruik” een kopje met “voeg toe aan bibliotheek”, zet deze uit

  11. Ik ben vorig jaar overgestapt op Amazon Music. Dat zit in Duitsland gratis bij het Amazon Prime pakket. Ik heb ook een adres in Duitsland. Daarom kon ik dit pakket activeren. Vreemd dat dat nog niet kan in Nederland. De app is heel gebruiksvriendelijk en bevat een enorme hoeveelheid muziek die gratis beschikbaar is. Voor sommige vaak nieuwe muziek is wel een betaald abonnement nodig. Zelf mis ik eigenlijk niet veel met het gratis aanbod.

  12. @Wares: En hartelijk bedankt 👍

  13. Enkele maanden geleden ben ik overgestapt van spotify naar Apple music omwille van de aanhoudende valse beloftes die spotify doet. Als je wereldwijd van alle daken in bijzijn van een heel arsenaal journalisten blijft schreeuwen dat je ten laatsten eind 2022 hifi losless gaat aanbieden terwijl men afgaande van de weigering vragen van gebruik te beantwoorden kunt merken dat het helemaal hun ambitie niet is zou ik adviseren zoals ontelbaar veel mensen al hebben gedaan Spotify definitief aan de kant te schuiven.

    Apple biedt uiteindelijk veel goedkoper een gigantisch veel betere kwaliteit aan met een veel mooiere uitgebreidere catalogus aan dan spotify en dat zal mettertijd tot ongetwijfeld uitdraaien op een Exodus van spotify gebruikers wiens ogen zijn opengegaan .

    Mede de gunstige prijs voor de Apple diensten die heel netjes en uitgebreid zijn en de concurrentie ver vooruit zijjn zijn we dan ook begonnen met alle androïds buiten tolbeiegooien en ons vertrouw aan Apple . Geniet van het xjié detailhandel in

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.