Reacties voor: iCulture peilt: wat verwacht jij van Apple Music?

Apple Music is officieel van start gegaan, met de komst van iOS 8.4. Probeer het zelf! We horen graag wat jullie vinden van het aanbod, de aanbevelingen en alle andere functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Eigenlijk twee antwoorden;
    Ja natuurlijk ga ik voor 3mnd gratis
    Nee, ik download het liever zelf.

    Eerste ingevuld. Maar ik vind 15,- (voor mijn hele gezin) per maand alsnog wat prijzig.

  2. Jammer dat mensen met iOS 9 beta 2 nog een aantal dagen moeten wachten totdat iOS beta 3 uit word gebracht.

  3. @Nathalie: Ik vind 15eu voor max. 6 personen echt niet veel geld. Andere diensten zijn met gezinsabbo’s vaak duurder.

  4. Allemaal leuk hoor, maar bij m’n KPN Glasezel abo heb ik als Spotify. Extra betalen voor Music vind ik dan ook zonde van het geld.

  5. Waarom moet ik 10 euro op me account als ik 3 maanden gratis wil proberen beetje jammer

  6. Ik vind het ook jammer dat ik een abonnement moet afsluiten om die drie maanden uit te testen. Je kan automatisch verlengen wel uitschakelen, maar vind het niet al te gebruiksvriendelijk.

  7. Niks. Want ik ga geen 10 euro pp maand betalen voor muziek.

  8. Jammer dat je een abonnement moet afsluiten. In plaats van 3 maanden gratis probeerden en dan de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten.

  9. Origineel geplaatst door Joshua
    Jammer dat je een abonnement moet afsluiten. In plaats van 3 maanden gratis probeerden en dan de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten.

    je kan binnen 10 seconden dit uitzetten.

  10. Je hebt dus perse een credit card nodig …?

  11. Ik ga het pas proberen als ik het ook kan gebruiken op mijn Sonos.

  12. @Borgqueenx: hoe zet ik dit uit dan?

  13. Ik ga het zeker proberen, laat echter de 3 maanden pas ingaan als ik naar Sonos kan streamen. 😉

  14. OT: hangt af van bredere selectie van mijn muzieksmaak
    En die Beats1 zender kan van mij meteen ‘t archief in

  15. Ik ga het drie maanden proberen, ik heb me net aangemeld en meteen daarna het automatisch verlengen weer uitgezet. Ik kijk op 30 september aanstaande wel of ik ermee doorgaan of niet.

  16. Ik ben 67, heb mijn eigen muziek op m’n iPhone 6 plus. De radio werkt goed, maar is hopeloos…

  17. Probeer de drie maanden uit,en verder niet,
    Daar mijn muziek niet word aangeboden,ook niet via stations,dus eigenlijk waardeloos.

  18. Om heb proef abo genomen moet ziet er goed uit vind het alleen jammer dat er geen knop in zit van toon meer van artiest
    Als je een onbekende artiest tegen komt in een afspeellijst

  19. Ga het in ieder geval 3 maanden proberen maar acht de kans klein dat ik echt overga omdat ik spotify bij mijn glasvezel heb

  20. Hier een jarenlange Spotify Premium gebruiker die na twee uurtjes spelen op de iPhone volledig om is. Het aanbod is prima in orde (en voor wat niet in de store is te vinden is er de iTunes Match functionaliteit), de aanbevolen afspeellijsten zitten goed in elkaar en kloppen ook met mijn aangegeven smaak en de app is een verademing na het gepruts met de (naar mijn mening) gebruiksonvriendelijke Spotify app.

    Beats 1 klinkt… druk. Niet mijn ding. Maar ik ben geen radiotype (zeker niet radio met drukke dj’s die overal doorheen blèren).

    Ik heb nog zo’n anderhalf jaar Spotify Premium (zit in mijn KPN mobiel abonnement), maar na de drie maanden proeftijd leg ik wel een tientje extra per maand neer voor Apple Music.

    Het is nog allemaal nieuw, maar als ik het zo zie kan de Spotify app eindelijk van mijn apparaten verwijderd worden.

  21. Positieve eerste kennismaking, muziek mooi afgestemd op mijn bestaande collectie. Gekende afgewisseld met onbekende nummers.
    Wel eerste bugje. Het toevoegen van een nummer uit een voorgestelde Apple music playlist tot mijn playlist lukt niet. Het vinkske komt maar als ik kijk in mijn playlist dan zit hij er noet tussen. Lukt wel vanuit andere plaatsen

  22. Ik zie het nut niet zo van streamingdiensten. Je kan echt niet altijd overal rekenen op (fatsoenlijke wifi) of dataverbinding.

    Ik ga bijvoorbeeld al een aantal jaar met familie op vakantie in Zeeland. De wifi van het park is niet betrouwbaar en de dataverbinding (edge/3G/4G) doet het 90% van de tijd ook niet in dat hoekje waar het bungalowpark ligt. Soortgelijke ervaringen heb ook bij tal van andere bunglowparken.

    Geef mij dus maar lekker m’n “ouderwetse” AAC-bestandjes, dan ben ik niet afhankelijk van een verbinding.

  23. Ik heb het aangezet en de zelfde avond abbo al weer stop gezet, het werkt ja maar ik heb al spotify en vind ik prima zo.
    Ik heb ook de radio 2 keer aangezet maar alle 2 keer was het bagger, een beetje rap en de andere keer geen flauw idee wat ik hoorde.

    Ik hou best wel van dance/house/hardstyle enzo maar dit niet gehoord, ook vanochtend nog even geprobeerd maar het was nog steeds een drama wat ze draaide.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.