Reacties voor: Deze vernieuwingen vind je in Apple Music en de Muziek-app in iOS 14

Apple Music heeft in iOS 14 en iPadOS 14 enkele nieuwe functies en veranderingen gekregen. In dit artikel bespreken we de belangrijkste vernieuwingen. Gebruikte jij ze al?
Daniel Vischjager -

Reacties: 14 reacties

  1. Goed artikel!

  2. Met iOS 13’s nieuwe design hebben ze de shuffle knop verplaatst van de standaard weergave naar de aankomende. Erg jammer, want ik moet nu dus altijd van weergave wisselen om dat voor elkaar te krijgen. Helaas is dat in iOS 14 niet opgelost bij de iPhone. Gelukkig komt het wel weer terug bij de iPad!

  3. Op de iPhone mis ik toch een soort albumflow waarbij ik makkelijk door mijn hele collectie kan bladeren.

  4. De belangrijkste vernieuwing m.i. wordt niet genoemd. Muziek in iOS14 krijgt ‘Autoplay’, die Apple Music gerelateerde nummers en artiesten laat afspelen na afloop van een nummer of playlist. Voorheen alleen op Spotify en node gemist in Apple Music.

  5. En de mogelijkheid om de nummers te faden zoals in Spotify? Is volgens mij toch echt een gemis bij Music

  6. Sorteren van playlist? Nope…

  7. Origineel geplaatst door Goeiejorgen
    En de mogelijkheid om de nummers te faden zoals in Spotify? Is volgens mij toch echt een gemis bij Music

    Niet? Zit wel op de Mac versie in ieder geval

  8. Net overgestapt van Spotify naar Apple Music. Helaas wil het doorspelen nog niet lukken met laatstgenoemde. Dat wil zeggen: ik start een nummer op macOS en bij openen van Muziek-app op iPhone wordt dat niet geregistreerd of doorgezet. Echt een gemis!

  9. (Red.) Artikel aangevuld met meer vernieuwingen en opnieuw gepubliceerd na release van iOS 14.

  10. @Sander db: Vanwege het ontbreken van deze functie ben ik terug gegaan naar Spotify. Op de Mac is het wel mogelijk, maar ook lang niet zo gemakkelijk als in de desktop app van Spotify…

  11. Ik ben een tijdje geleden overgestapt van apple music naar spotify omdat ik een irritant probleem had met apple music.
    Wanneer ik favoriete albums had vast gelegd in apple music, dan kreeg ik steeds ongewenste albums en songs tussen mijn favoriete albums te staan.
    Zelfs van artiesten waar ik nog nooit van had gehoord en die ook totaal niet mijn muziek genre was.
    Mijn favoriete albums map werd daardoor echt rommelig en onoverzichtelijk en ik moest steeds ongewenste albums en songs verwijderen in mijn albums map.
    Toen maar naar spotify overgeschakeld en met spotify heb ik dat probleem niet.

  12. Allemaal leuke vernieuwingen, maar (imo) de beste staat er nog niet bij: Het laatst afgespeelde nummer blijft behouden, ook wanneer de Muziek app volledig wordt afgesloten. Als ik nu opnieuw de auto in stap, gaat het nummer gewoon verder waar het was gebleven. Ook gaat de shuffle niet opnieuw nummers bepalen, waardoor ik niet met verschillende autoritten dezelfde nummers te horen krijg

  13. Wat ik wel echt mis in Apple Music is dat je soms niet exact de naam weet van de artiest maar Apple zal je hierin echt niet helpen.

    Zoek op fLans Bauer dan weet hij nog niet een beetje wat je bedoelt. Terwijl spotify vanaf tik 3 al weet wie je eigenlijk wel bedoelt.

  14. @Ro: Hij blijft bij mij wel op hetzelfde nummer en tijd staan hoor. Ook als ik de app afsluit.

    En dit was voor iOS 14 ook het geval. Vreemd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.