Reacties voor: Muziek voor Apple Music-gebruikers wordt nu beter gematcht dankzij iTunes Match

Voor Apple Music-gebruikers komt er een prettige verbetering aan. Muziek die gematcht wordt met de muziekbibliotheek van Apple Music, wordt dankzij iTunes Match nu aan het juiste nummer gekoppeld.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik vraag me nog steeds af wat er nu gebeurt als ik mijn iTunesMatch niet verleng. Ik heb momenteel iTunesMatch & AppleMusic aanstaan. Als Match wegvalt ben ik dan al mijn nummers kwijt? Of zijn ze dan toch gematcht via Music? Scheelt dan nl. wel weer €24,99 per jaar :’)

  2. @rfjcjanssen: Ik heb de zelfde situatie gehad, en er veranderde helemaal niets! Behalve dat ik goedkoper uit was. Mijn eigen muziek stond al beschikbaar in mijn Muziek van Apple music door mijn iTunes Match en na afloop van het abonnement bleef alles zo als het was. Gewoon opzeggen dus!

  3. ik zou best iTunes Match willen nemen, maar ik kan het niet meer vernieuwen. Reden is dat ik geen creditcard meer heb en alleen nog gebruik maak van iTunes-kaarten. Store-credit genoeg dus, maar iTunes Match vereist, in tegenstelling tot Apple Music, aanwezige betaalinfo. Helaas pindakaas..

  4. Hoho niet zo snel! De laatste alinea geeft al duidelijk aan dat je bij apple music je muziek niet meer kan luisteren als je het abonnement stopt. Dat is bij itunes match anders. Daar kun je al je muziek nog een keer downloaden voordat je het opzegt.

  5. iTunes match boven op Apple Music geeft je eigen bestanden geen drm. Zelfs niet als je ze lokaal verwijderd.
    Doe je hetzelfde zonder match dan heb je drm op je ‘eigen’ muziek en kun je ze weggooien als je Apple Music stopt.

    Overigens wat het match systeem van match ook erg slecht. Hele cd’s werden half upload en half matched. Heel vervelend.

  6. Live vervangen door studioversie?
    amehoela, totale chaos, alle songs werden gewisseld achter de titel van mozart zat bv ACDC totale rommel iTunes Match.

  7. Dat iTunes Match na al die jaren nog niet perfect is, kan ik als gebruiker van het eerste uur bevestigen.

    Maar met een grote bibliotheek van meer dan 25.000 nummers in veel verschillende genres moet ik toch zeggen dat van die totale chaos waar hierboven over gesproken wordt geen sprake is.

    Geen ACDC onder een klassieke titel maar gewoon het nummer wat er thuis hoort.
    Wel is het zo, dat het mij nog steeds bezighoudt hoe het nu komt dat van een populair album van een bekende artiest de ene helft wel gematcht wordt en de andere helft niet.

    Heb overigens op mijn Mac gewoon nog wel al mijn muziek staan en profiteer vooral dat in de auto vanaf mijn iPhone alles makkelijk uit de wolken geplukt wordt.

    Een simpele toevoeging zoals spotify die heeft met offline beschikbaar maken zou het met het oog op de vakantie in het buitenland voor mij af maken.

  8. Hoe weet ik of en wanneer ik bij die 1 à 2 procent hoor? Merk ik er sowieso iets van? Moet ik zelf nog iets veranderen en/of controleren? Krijg ik een berichtje, bijvoorbeeld als er iets veranderd is?
    Deze acties roept bij mij veel vragen op…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.