Reacties voor: ‘Apple werkt aan internationale uitrol Apple Music’

Apple is in gesprek met Russische partijen over Apple Music. Vermoedelijk zijn Nederland en België daarom ook snel aan de beurt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Laat maar komen zal ik eindelijk albumine muziek via 1 app kunnen hebben en Google music er af gooien

  2. Ik heb nu deezer omdat je die een jaar gratis kreeg bij aanschaf van Sonos producten. Dit werkt best al ga ik na een jaar wel weer terug naar spotify denk ik.

    Maar ik vond iTunes met alle functionaliteiten altijd erg prettig werken. Als ze dat bij een streaming dienst kunnen aanbieden ben ik zelfs bereid tijdens mijn gratis deezer periode een abonnement te nemen (afhankelijk van de prijs) maar alleen als het met Sonos gaat werken en met name dat laatste ben ik bang voor dat dat wel eens een probleem gaat geven en dan zal er voor mij nooit Apple music komen

  3. Leuk hoor, maar waarom zou ik gaan betalen? Uiteraard, ik ben een Nederlander 🙂 Je kunt toch ook de hele dag gratis muziek luisteren via MyRadio. Ik snap dan niet waarom ik moet gaan betalen, best zonde van het geld!

  4. Ik heb voor 600 euro aan muziek staan op me Mac iPhone en iPad moet iemand me toch is uitleggen waarom ik nu alles zou gaan moeten streamen want me data bundel van 2GB is nu al te klein om het einde van de maand te halen en volgens mij vreet streamen behoorlijk wat data

  5. @Barend: Spotify kan ook lokaal opslaan, vind het zelf ideaal icm soundhound als je een keer een leuk liedje hoort. Of als vrienden bij je in de auto zitten en zij wat leuks weten kun je het zo opzoeken en afspelen. Data verbruik van spotify valt ook reuze mee of je moet echt continue aan het streamen zijn.

  6. @Barend: als je een abo neemt kan je wel je muziek legaal downloaden op je toestel via WiFi en ben je niet meer genoodzaakt muziek aan te kopen.

  7. Origineel geplaatst door Marc
    Leuk hoor, maar waarom zou ik gaan betalen? Uiteraard, ik ben een Nederlander 🙂 Je kunt toch ook de hele dag gratis muziek luisteren via MyRadio. Ik snap dan niet waarom ik moet gaan betalen, best zonde van het geld!

    Dat gratis luisteren gaat wel eindigen op een gegeven moment, waren eerder al wat artikelen over.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.