Reacties voor: Apple Music kan hogere kwaliteit muziek afspelen in iOS 9 beta

Apple geeft je de mogelijkheid om muziek in betere kwaliteit af te spelen in Apple Music, dankzij een nieuwe schakelaar in iOS 9 beta 3.

Reacties: 12 reacties

  1. Het gaat wel goed komen met dat Apple Music! Nog een paar kleine verbeteringetjes zoals een nummer of album direct in een nieuwe afspeellijst zetten en ik ben helemaal blij!

  2. Is er in dit verband al enige reactie vanuit Apple gekomen met het probleem van de corrupte libraries? Mijn (grote) muziekbibliotheek was een grote puinhoop. Alles met veel moeite teruggezet en losgekoppeld van Apple Music. En nu maar wachten?

  3. Ben nu al wel tevreden eigenlijk. Heb het op m’n werk de hele dag aanstaan en verbruik dan gemiddeld 240 MB per dag. Dat had ik eigenlijk niet verwacht.

    Ik heb bij Spotify m’n abonnement en dat kost geen data via KPN. Toch vind ik Apple Music mooier én beter werken.

  4. Origineel geplaatst door Kotter
    Ben nu al wel tevreden eigenlijk. Heb het op m’n werk de hele dag aanstaan en verbruik dan gemiddeld 240 MB per dag. Dat had ik eigenlijk niet verwacht.Ik heb bij Spotify m’n abonnement en dat kost geen data via KPN. Toch vind ik Apple Music mooier én beter werken.

    Dat was mij ook opgevallen! Verbruik is echt nihil. Met 20 GB geen zorgen in ieder geval ik heb Spotify al opgezegd en al verwijderd van mijn iPhone en iPad. Super tevreden met Apple Music. Zeker ook de toevoeging van nummers die niet worden aangeboden die je toch op alle iDevices kunt delen. Als Apple ook nog de toevoeging gaat doen dat je nummers of albums rechtstreeks kunt toevoegen in een nieuwe afspeellijst en afspeelmappen op iPhone en iPad kunt aanmaken ben ik helemaal tevreden!

  5. Waarom werkt Apple niet gewoon met 320kbps? Qua verschil in grote van het bestand tussen 256kbps vbr en 320kbps is bijna niks.

  6. @Relph84: Als je een album luistert van een uur scheelt dat al 28 MB, terwijl je met je hoofdtelefoonuitgang van je iPhone en een setje EarPods of Beats het verschil in audiokwaliteit bijna niet kan merken.

    Let ook dat Apple Music streamt in AAC, waarbij 256 kbit/s ongeveer – al niet beter –klinkt dan MP3 in 320 kbit/s.

  7. Origineel geplaatst door Ger
    @Relph84: Als je een album luistert van een uur scheelt dat al 28 MB, terwijl je met je hoofdtelefoonuitgang van je iPhone en een setje EarPods of Beats het verschil in audiokwaliteit bijna niet kan merken.
    Let ook dat Apple Music streamt in AAC, waarbij 256 kbit/s ongeveer – al niet beter –klinkt dan MP3 in 320 kbit/s.

    Ja dat is dan misschien wel zo, maar AAC op 256 kbit/s klinkt niet beter dan een Ogg Vorbis op 320 kbit/s (Spotify). Dus ben wel teleurgesteld wat dat betreft..

  8. In de Beta kan het…..in de uiteindelijke release zullen ze het wss er weer uit halen Apple kennende.

  9. Ik sta te popelen om de overstap te maken. Er zijn nog wel wat schoonheidsfoutjes natuurlijk maar het geheel werkt veel beter dan spotify. Ik ben alleen te afhankelijk geworden van spotify connect en zolang daar nog geen fatsoenlijke vervanger voor is in Apple music kan ik nog niet overstappen.

  10. Ik vind het er erg gelikt uitzien allemaal echter staat veel muziek er niet op die ik wel op Spotify staat. Ik luister veel soundtracks die ik niet in Apple Music vind. Wat ik vooral raar vind bijv. Interstellar van Hans Zimmer staat niet op Apple Music wel te koop en veel van Hans Zimmer staat er wel tussen maar waarom Interstellar ineens niet? Ik neem aan dat ze die rechten toch net per album regelen maar meteen voor alles? 😬

  11. Wat is nog mis bij Apple Music is de koppeling naar met Last.FM, om bij te houden wat je afspeelt. Vooralsnog niet in te regelen…Spotify heeft dat mooi ingebouwd. Voorlopig nog geen switch dus.

  12. @Janiks: Daar zijn en ik en volgens het internet ook anderen het niet met je eens. Ik vind het beter klinken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.