Reacties voor: Apple Music-abonnement te duur? Met een Gift Card bespaar je €20 per jaar

Vind je die €9,99 per maand voor Apple Music eigenlijk te duur of vind je het vervelend om per maand te moeten betalen? Apple heeft nu ook Gift Cards voor Apple Music waarmee je tot €20 op jaarbasis kunt besparen. Ook handig om cadeau te geven natuurlijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Is het dat nu ook eindelijk mogelijk om Apple Music gezin af te sluiten zonder creditcard?

  2. Haha te duur. Als je de muziek zou moeten kopen dan ben je wel meer kwijt.

    Ik heb sinds een week family sharing ingesteld. M’n vriendin, zusje en bff blij, nu kunnen zij ook naar Apple Music luisteren en ik betaal maar vijf euro extra per maand.

  3. Weet iemand de volgorde van betaling bij Apple? Als je een abonnement hebt op Apple Music, wordt er dan eerst gekeken of je nog geld op je account hebt staan, of wordt er eerst van je creditcard afgeschreven?

  4. @Luc: Eerst wordt je iTunes tegoed afgeschreven. Ik betaal al tijden mijn iCloud opslag op deze manier met korting.

  5. Óf:
    1. iCulture checken na 16u
    2. Checken of iTunes kaarten met 20% korting te koop zijn.
    3. Koopt (desnoods voor het hele jaar) iTunes tegoed.
    4. Profit.

  6. Ik vond Apple music leuk toen ik het een maand kon uitproberen, maar er voor betalen ga ik echt niet doen.
    Blijf het een vaag programma vinden.

  7. @Niels: Vaag programma of te lam om te betalen voor muziek? Gebruik je wel een streamingdienst of zijn die allemaal vaag?

  8. Origineel geplaatst door GIJSPARADIJS
    Haha te duur. Als je de muziek zou moeten kopen dan ben je wel meer kwijt.

    Wat een flauwekul, schoolvoorbeeld van een gevalletje appels en peren. Aan een abo hou je als je stopt helemaal niets over, geld dat je daaraan uitgeeft kun je dus met minstens zoveel recht weggegooid geld noemen. En alsof er jaar in jaar uit jaarlijks voor €120 aan goede muziek uitkomt. 😂
    Als je kaf van koren scheidt ben je met kopen véél goedkoper uit, en je hebt er nog véél langer plezier van ook.

    Helemaal raar als je die giftcard gebruikt waarvoor de naam suggereert dat ‘ie bedoeld is: om kado te geven. Een héél beperkt houdbaar kado. Nogal gratuit als verjaarskado: hoef je nooit meer iets nieuws te bedenken, gewoon elk jaar een afgezaagde giftcard want anders wordt je kado van ‘t jaar daarvoor waardeloos 😖

  9. Family sharing is interessant, helaas kan ik niemand vinden die wil delen 🙁

  10. De informatie klopt niet. Met een iTunes kaart kan je om onduidelijke redenen wél een persoonlijk abonnement op Apple Music betalen, maar géén gezinsabonnement met anderen.

    Ik heb groot gezeur gehad met Apple omdat ik nota bene op advies van een Apple Care medewerker een fors tegoed op mijn Apple account had gezet, voor de betaling van mijn Apple Music account.
    Toen bleek dat ik er nog niéts aan had omdat je met iTunes tegoed géén gezinsabonnement kunt betalen.

    Overigens ben ik sinds iOS 10 heel ontevreden over Apple Music. Alle persoonlijk samengestelde lijsten, speciaal aangepast op je eigen muzieksmaak zijn nu verdwenen en vervangen door heel algemene lijsten. Erg slecht en niet interessant!!

  11. @Ff: gezinsabonnement hoeft niet per se met familie, maar kan ook met goede vrienden, die je kunt en wilt vertrouwen. Dat maakt niet uit. Realiseer je wel dat je alle aankopen deelt en dat degene die het abonnement afsluit alle aankopen van iedereen kan zien.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.